Normális, hogy jobbnak találom amikor rosszul érzem magam?
Egész életemben kényeztettek a szüleim. Ezt sokan jónak gondolhatják,de én sosem szerettem igazán,mert gyakran ütköztem a KINTI világ ellentétes bánásmódi rendszerével,másrészt pedig valahogy mindigis hiányzott a motiváció, hiszen amikor minden jól megy, akkor ugyan mi adna lendületet,hogy hajtsál,mint egy olyan ember akinek erőt ad,hogy érzi valóban,hogy az életéért küzd ? Én soha nem éreztem ezt,mert nem volt miért. Világéletemben elkényeztettek és szinte burokban tartottak.
Az utóbbi ídőszakban viták kezdtek létrejönni a szüleim közt és köztem és minnél sűrűbben. Tudom,hogy ez furcsán hangzik,de valahogy én látom ennek a JÓ oldalát is. Végre érzem,hogy nem minden olyan émelyítően rózsaszín,ahogy azt megszoktam és ez valahogy ambiciót ad. Tudom,hogy ilyen vitázásnak nem szokás a jó oldalát említeni,de pont ez érdekel-van olyan aki átélt még hasonlót ? (akár kamaszok,ahogy én s az én helyemben, de akár szülők is akiknek a gyerekivel ugyanez lett és egy ídő után végletesen megváltoztak!)
Köszi előre is.17/L
Ne haragudj, nem értem a kérdésed.
Kényeztettek mindig, ennek nem örülsz, de van jó oldala is? És nem értem, hogyan passzol a kérdés maga a kifejtéséhez.
Milyen vitázásról van szó pontosan, és milyen jó oldalát látod ennek?
Amúgy igen, lehet jó a szülő-gyerek vitákból.
Most kezd előtted kitárulni egy új, szokatlan világ amit eddig az állandó elkényezetés miatt nem ismertél. Úgy érzed hogy eddig más voltál, kilógtál a sorból? Esetleg most kezdesz olyan lenni mind a többi ember akiket nem kényeztetnek el??
Csak át ne ess a ló túloldalára!!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!