Lányom tetováltatott a hasára tündért. De a madrág jó felét eltakarja neki és tőlem kérdezte nem e néz az ki úgy rosszul. Én nemigazán értek az ilyesmihez. Szerintetek az úgy baj? Esetleg másnak is van úgy?
Én inkább azt gondolom, hogy nem Te magad tetováltattál, Te vagy a lány, nem?
Hogy fogsz majd kinézni egy tündérrel a hasadon 60 évesen?:))) Erre miért nem gondol senki előre?
Ez úgy működik, hogy nem a nadrághoz választod a tetkót, hanem a tetkóhoz a nadrágot.
Legtöbbször a nadrág és a póló összeér, úgyhogy eleve nem látja senki, aki meg igen, azt nem a tündér fogja érdekelni, ha a nadrágja alá kíváncsiskodna.
Azt mondanám, hogy normál esetben a has nem lóg ki a ruhából. Tetoválással és anélkül sem.
Egyébként tél van.
32 éves vagyok, 7 éve van egy elég nagy tetoválás a hasamnál, csípőcsontomnál. Nyilván sokat takar a szoknya/nadrág, de én ezzel soha nem foglalkoztam, hiszen nem volt kint soha a hasam a ruhából, max a strandon. De én nem érzem úgy, hogy rosszul nézne ki.
Amúgy meg van egy 10 hónapos lányom, 25 kg híztam terhesség alatt, óriási hasam volt.
Most 10 hónappal szülés után vékonyabb vagyok mint valaha, a bőröm egyáltalán maradt nyúlott és így a tetoválás sem. Edzek, odafigyelek magamra amennyire lehet és elmondhatom, hogy 32 évesen szülés után izmosabb és szebb a hasam mint sok tizenévesnek. Erről ennyit.
(70 évesen meg ki a túrót fog érdekelni, hogy milyen tetkó van a hasamon? Max a férjemet, de neki úgy is tetszeni fogok az tuti:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!