Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Van aki bánta már meg, hogy...

Van aki bánta már meg, hogy tetováltatott magára?

Figyelt kérdés

Mert én kb 3 éve azon vagyok, hogy szeretnék tetoválás. DSe, nem ilyen unalmas dolgot, hanem olyat, amit már 5 éve imádok csinálni(motorozás) És gondoltam, hogy szeretnék egy motort magamra tetoválni, persze nem nagyot, csak kicsibe a felkaromra. De, sokan mondták, hogy nem jó, mert majd megunom, akkor életem végéig utálni fogom, meg bánni azt a napot, hogy megcsináltam.

Mondjuk ezt olyanok mondják, akiknek nincs tetoválásuk.

Most ennek mennyi az esélye?

Van valaki aki bánt meg ilyet, vagy ismer olyat, aki igen?:

2011. nov. 19. 17:44
 1/1 anonim válasza:
Én is évekig filóztam,hogy megcsináltassam-e,aztán elmentem és magamra varrattam..mondjuk én csak nonfiguratív tattoo-t csináltattam,de én imádom! És szerintem ha pedig olyan dolgot varratsz magadra amit szeretsz akkor szerintem nem fogod megbánni!
2011. nov. 24. 19:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!