Szerintetek az milyen, ha valaki magára tetováltatja a csillagjegyét?
Figyelt kérdés
2011. jún. 9. 17:22
1/8 anonim válasza:
Pont olyan, mint amikor nyakláncon hordja, vagy más módon viseli.
2/8 anonim válasza:
Első; azért nem pont olyan, mivel a nyakláncot le tudod venni, a tetkó meg örökre ott marad.
Amúgy én baromságnak tartom, mert nem egyedi és nincs jelentése, de ha valaki magára varratná, egészségére.
3/8 anonim válasza:
nem túl kreatív, felejtsd el, ahogyan a csillagokat is, most már mindenki csak csillagokat tetováltat magára és annyira elcsépelt
4/8 anonim válasza:
Unalmas, sablonos...olyan (akarok egy tetkót, de nincs ötletem, legyen valami kézenfekvő)
5/8 anonim válasza:
Én tuti nem tetováltatnék olyat ami mindenkinek van.
Nekem egyedi van viszonylag egyedi helyen és nagyon tetszik nekem is és másnak is:)
6/8 anonim válasza:
Nekem oroszlánom van, imádom, és nekem sokat jelent. És attól még tetszik, h esetleg másnak is van ilyen, bár én még senkin se láttam pont ugyanilyet.
8/8 anonim válasza:
én az első menstruációm és a szüzességem elvesztésének dátumát tetováltattam magamra...jah meg a születésit is nehogy elfelejtsem mert néha előfordul...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!