Szerinted nem gáz, hogy mindenki ugyanazokat a motívumokat (kínai írásjelek, maori) tetováltatja magára?
Hát attól függ, ha valaki konkrétan tudja miért azt varratja magára, amit, akkor van jelentése. A tésztáslevestől parázósnak meg: vidd te a mintát. Ha már mgára varrat az ember egy kanjit, legalább le kéne tudni írni, nem? XD
A csillag, pillangó, rbcrendszám még jobban idegesít, mert miért van rajta? Hát cuki, a barcsinőimnek is ilyen van, stb érvek jönnek általában. Így azért gáz.
Alapvetően meg nekem mindegy, mert amíg nem kényszerítenek, hogy én is magamra tetováltassam, addig nem érdekel a dolog. :D
Kínai és Japán motívumokat 70%ban félreértelmezik és ha egy olyan állampolgár elé kerülnének, elmondaná mit jelent ami a magyar testvérünk bőrén van biztos leégne
Maori-ból meg sok a totem féle tetkó, mellé jön a teknősbéka.
Én a durva törzsi harcos tetkókra szavazok, azokra nem mondják hogy béna és divat
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!