Lehet az a karmám, hogy rendre rosszul választok, és kudarcos minden kapcsolatom? Tudom, mindig ugyanazokat a hibákat követem el. Stb. De ha mégis ez a karmám, hogy lehet tőle szabadulni? Várjak és majd letelik?
Szerintem nem kell mindenbe karmikus okokat belelátni.
De ha ebből a szemszögből nézzük, akkor lehet az az egyik megtanulandó feladatod ebben az életedben, hogy megtanulj választani, és ne kövesd el ezeket a hibákat.
Én nem várnék, hanem ha tudnám, hogy mit rontok el, igyekeznék ezeken változtatni. Ezzel - akár karmikus feladat, akár nem - végülis csak jót teszel magadnak, fejlődsz.
A karma nem telik le, le kell dolgozni.
Az előttem szólónak igaza van, addig fogsz ugyanebbe a szituációba kerülni, míg egyszer jól meg nem oldod, javítsd ki a hibákat, és megoldódik a problémád.
Igen,lehet ez egy karmikus dolog,egy bünti. Előfordulhat,hogy előző életedben másoknak okoztad ugyan ezt,amit most te kapsz.
Nem tudom,hogy nő vagy-e vagy ffi,de tegyük fel,hogy nő vagy.Ffi voltál egy előző életedben,nem tisztelted a nőket és most,mint nő meg kell ugyanezt tapasztalnod,így ez beég a lelkedbe és soha többet nem fogsz így viselkedni senkivel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!