Miért jön mindenki azzal, hogy a turkáló azért jobb, mert ugyanolyan jókat, sőt ugyanazokat megkaphatjuk mint a drága üzletekben, csak épp olcsóbban és ha valamit ott vásárolunk, olyan csak nekünk lesz és nem jön benne senki szembe az utcán?
Már miért ne jöhetne? Azokat a ruhákat sem limitált szériában dobták piacra, épp annyi az esélye hogy szembe jön, mint a bárhol máshol vásárolt hasonló holmiknak.
Csupán azért, mert az adott turkálóban nincs belőle 100 darab, azt még legyártották, és máshol meg is veszik. Ergo max az lehet igaz, hogy nem jön szembe senki olyan ugyanabban a rohadarabban, aki szintén abban a turkálóban vásárolta volna azt meg.
Semmi logika nincs az érvelésben.
Nem a turkálók hanem az érv ellen szóltam.
Turkálókba nem csak külföldről hozott ruhákat szállítanak. Vannak speciálisan ilyen turkálók, de tudtommal az átlagra nem ez a jellemző.
És épp azt mondtátok példának, amit írtam én is, hogy attól még, hogy a turkálóban valamiből csak egy van, máshol fellelni. Mert hogy azzal is szoktak érvelni, hogy ugyanazokat a cuccokat megkapni ott, mint más üzletekben.
Egyébként én nem járok turkálóba, nem azért mert elítélem, csak eddig valahogy így alakult, nem vetem meg. Ismertebb üzletekben vásárolok, mégsem szokott velem szembejönni a saját öltözékem.:)
(természetesen mindenkit felpontozok, nincs rossz válasz:) )
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!