Melyik csillagjegyet szereted a legjobban és melyiket legkevésbé? (Légyszíves, a legjobbanhoz ne a sajátodat írd. )
Skorpió vagyok.Legjobban a rákkal,bikával,oroszlánnal,kossal jövök ki,tehát őket jobban is kedvelem emiatt.
Legnehezebben a szűzzel és a skorpióval.
A többi jegy közömbös.
A nyilasokkal semmi bajom,de még nem sikerült komolyabb barátságot kialakítanom nyilas csillagjegyűvel.
kos vagyok, én a vízöntőkkel,a bakokkal és a nyilasokkal jövök jól ki.
A bikákkal és a szüzekkel szoktam veszekedni a legtöbbet.
Én szűz vagyok.
Utálom a skorpiókat, még normálissal nem találkoztam. (bocsi annak, aki az)
Oroszlánokkal jól kijövök, és a legjobb barátnőm nyilas.
Nyilas vagyok.
Talán a kosokkal és az oroszlánokkal jövök ki legjobban.
A bakok azok, akiket nagyon nem tudok elviselni.
Nyilasok, hááát, sokat zördülök velük.:)
Vízöntő vagyok. Szeretem a saját jegyemet, furán hangzik, de "elégedett" vagyok vele.
Kedvenceim a Szüzek, velük jövök ki a legjobban, és szeretem is a jellemzőiket. Szűz az aszcendensem és életem két legmeghatározóbb emberének csillagjegye is Szűz :-)
nem szeretem az Ikreket mert kétarcúak... nem kétszínűek hanem kétarcúak. A Nyilasokat sem szeretem.. Eddig egy általam ismert Nyilassal sem voltam egy szinten.
Bakok, Bikák, Kosok.. velük sem jövök ki jól.
Az Oroszlánok nekem általában "too much".. Pedig egy barátnőm Oroszlán, és semmi arra utaló jel nincs, hogy valóban az lenne :-D
A párom Rák, (más Rákot nem ismerek) és bár a horoszkópok szerint el kéne kerülnünk egymást, nagyon is jól kijövünk. Együttműködésben csillagos ötös :-) Sőt, az élet más területein is jók vagyunk együtt, bár az életfelfogásunk más. Nekem sokkal lazább, Vízöntő mivoltomból - ha már horoszkóp, mert amúgy pont nem vagyok olyan igazi"laza".
Mi lehet még.. Halak. Is-is. Jó egy pontig, de onnan netovább.
Igazából ennyi. A többi csillagjegyet annyira nagyon nem ismerem még :-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!