Melyik csillagjegyet szereted a legjobban és melyiket legkevésbé? (Légyszíves, a legjobbanhoz ne a sajátodat írd. )
Igen mivel nyilas vagyok hahahah :) nemrég volt a szülinapom. Igen szerintem is jófej vagyok :)
Akiket nagyon bírok, oroszlánok, vízöntők minden mennyiségben...akiikkel jól kijövök még mérlegek és bikák.
akiket nem: rák,halak,ikrek,szűzek...bár csak azokra koncentrálok akikkel jól kijövök :)
Oroszlán vagyok.
Kos - Egyszerűen megőrülök a kos férfiakért...ha megtetszik valaki nagyon külsőre akkor mindig kiderül, hogy kos. Jól kijövök velük, bár kicsit elérhetetlenek nekem.
Bika - Jó fejek lehetnek, de nekem nagyon unszimpatikusak, mint pár pedig nem tudom elképzelni magam mellett. túl irányító...papám is bika, de nem jövünk ki.
Ikrek - Legjobb barátnőm ikrek. Nagyon toleránsak tudnak lenni, kicsit érzékenyek, de vicces és barátkozó jegyűek.
Rák - jó lehet velük lelkizni, általában emberszeretőek, de valahogy mégsem vagyok velük közös nevezőn. Anyukám és a mamám is rák, őket imádom, de nem vagyunk sokszor egy véleményen.
Oroszlán - általában felfedezzük a közös hangot, egyformán egok vagyunk. Szexben jó velük elégni, de nagy majmok...nem engednek az akaratukból, nehéz őket belasszózni.
Szűz - jó a viszonyom velük, szobatársam is szűz jegyű. Barátkozóak, de egyben visszahúzódóak, precízek és dolgosak.
Mérleg - eddig nem sok mérleg jegyűvel kerültem közeli kapcsolatba. Állítólag illik hozzám...
Skorpió - érzéki jegy, róluk mindig a cinizmus és a szex jut eszembe. Utóbbi terén jól megvagyok velük, lehet rájuk számítani, de nem vagyunk hosszútávon jó páros.
Nyilas - vicces, szenvedélyes jegy. De szerelmesnek tudom leginkább elképzelni. Egy-két ember kivételével nem ismerek igazán nyilasokat.
Bak - kemény külső, érzékeny belső, könnyed tipus, jó barát.
Vízöntő - nagy kedvenceim, nagyon jól ki tudok velük jönni, tetszik a mentalitásuk, könnyed, laza figurák. Elvont dolgok kedvelői. Szemben álló jegy velem a vízöntő, így van köztünk kapcsolat. Nehezebb kicsit megnyitni őket, de nagy barátság alakulhat ki, ha sikerül.
Halak - a legbonyolultabb jegy szerintem. Érzékeny, visszahúzódó, de ugyan akkor nagyon barátkozó, érzelmek világában él, szomjazik a szerelemre. Én nekik talán sok vagyok, túl pörgős, túl tüzes...
Hát kb ennyi. :)
Skorpió vagyok. Halak a kedvencem, a Bak borzalmas.
A Nyilas az aszcendensem. Amúgy nincsenek rám nagy hatással.
Imádom a mérlegeket,
üdv, Nyilas.
2010-12-15 13:43 Eggyezek veled.
Az uralkodó és a szabadságharcos. Egyazon pénzérme két oldala.
Vízönto vagyok, és az egyik legjobb barátom egy "Leo". A barátságunk, nagyon mély etikai és morális alapon, egészséges versengésen alapszik. Nincs náluk nagyvonalúbb jegy.
A nyilasokat is nagyon bírom, imádok velük filózni az élet különféle kérdéseirol, pont úgy mint a mérlegekkel.
Akiket iszonyat utálok azok a skorpiók. Nagyon távol álnak az én humanista szellemiségemtől, ennek ellenére imádok velük "csatázni". De csak azért a pillanatért amikor rájönnek, hogy rám nem hat a mérgük xD.Kiméletlen, szívós ellenfelek. Azért itt van még a bak (a butaságig makacs; merev; fantáziátlan), a szűz (...és az idegesítő mániái), és végül az ikrek (kétszínűségre hajlamos; gyenge idegzetű; nagyon sokat locsog...hülyeségeket).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!