Hogy működik a paypal? Msuzály hozzá bankszámlát adni? Vagy lehet ugyis hogy bemegyek a bankba és magára a paypal számlára utalok pénzt hogy onnan majd fizethessek?
Nincs aktiválva a kártyád? Ha nincs, akkor egyszer bedugod egy automatába és már aktiválva is van, de ha van internetes számla nem tudom micsodád, ott is aktiválni tudod elvileg.
Paypal amúgy fogalmam sincs hogy működik, én is most akarok majd csinálni, csak nem jutottam még el odáig. Ha nem ad olyan opciót regisztrálásnál, hogy pénz utalás, akkor nyilván nem lehet, mert ők személyesen "emelik le" a pénzt a kártyádról, mintha neten fizetnél kártyával.
hát nincs aktiválva vagy nemtom hogy mondják, tesómnak van bankkártyája és arra külön kellett valami kódot csináltatni amivel interneten tud fizetni,de azon a bankkártyán nincs pénz csak az enyémen. most akkor aktiváltassam?? mert azt olvastam hoyg lehet ugyis hogy én nem a bankkártyámról küldöm át a paypal számlámra a pénzt és onnan az eladónak hanem bemegyek a bankba és a paypal számlámra utalok pénzt, ezt igy nem lehet akkor??
most akarok regisztrálni :S
Elvileg befizetni is lehet, de nem lepodnek meg azon, ha ennek erosebb koltsegvonzata lenne.
Ha ez neked kenyelmesebb, akkor a bankodnal kerdezd meg.
A kartya hitelesitese egyebkent konnyu.
Megadod a kert adatokat, rakattintasz a hitelesitesre. A paypal ezutan kb 400 forintot leemel a kartyadrol. Ez max 2-3 napon belul megjelenik az online bankodon a szamlatortenetben. A levonas kozlemenyeben talalni fogsz egy kodot (ugy remlik 4 szamjegyu).
Ezutan belepsz a paypalra es a hitelesites befejezesenel megadod ezt a kodot. Ennyi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!