Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Lehetséges hogy terhes vagyok?

Csak én voltam csá kérdése:

Lehetséges hogy terhes vagyok?

Figyelt kérdés
sziasztok tuti hogy el fogtok itélni mert csak 15 éves vagyok, de már voltam barátommal szexuális kapcsolatban, 1x nem védekeztünk, de azóta már meg volt a menzeszem és nem is engedte belém, de szerintem pár csepp ha belém került akk problémát okozhat. nagyon félek mert tegnap is rózsaszines folyásom volt ma meg barnás, viszketnek a melleim, rossz alvó lettem, és alig eszek. anyu azt mondta hogy ez lehet a terhesség jele is, eléggé ideges lett mikor elmondtam a tüneteket, de azt mondta csak h nagyon reméli hogy nem vagyok terhes... félek :/

2012. dec. 14. 17:03
1 2 3 4
 31/37 anonim ***** válasza:
100%

Ha megjött közben,nem hinném, hogy terhes vagy. A folyás lehet fertőzés, felfázás is, a többi tünetre meg ráparázol. De tényleg vegyél egy tesztet.

Egyébként MINDIG védekezzetek,ha nem akartok gyereket. A megszakításos módszer nem védekezés.

16/L

2012. dec. 15. 21:21
 32/37 anonim ***** válasza:
63%

Kedves 28-as válaszoló(15 éves lány!)

Gratulálok!!!!!!!!

Te nagyon éretten gondolkodsz!!!!!!!!!!

Simán meghazudtolod a korosztályod!!!!!!!!!!!!

Maradj mindíg ilyen!!!!!

2012. dec. 16. 21:32
 33/37 anonim válasza:
100%
Azért arról se feledkezzünk meg,hogy előtte megszólalt egy másik 15 éves lány is , a 26. válaszoló, akinek szintén ilyen érett gondolkozása van!!!:)
2012. dec. 16. 22:08
 34/37 anonim ***** válasza:
76%

14 voltam mikor elvesztettem a szüzességem. DE voltam annyira felelősségteljes, hogy csak gumival mentem bele. az már más kérdés, hogy azóta rohadtul megbántam, hogy lefeküdtem azzal a sráccal. 14 évesen iszonyatosan naiv voltam, meg szerelmes (gondoltam én...) hogy az meg sem fordult a fejemben, hogy csak kihasznál a srác.. ez akkora törés volt a kis lelkivilágomnak, hogy utána nagyon sok időnek kellett eltelnie, hogy újra tudjak bízni a fiúkban.

több ismerősöm veszítette el ilyen korán a szüzességét, akik szintén megbánták, hogy az első jött-mentnek odaadták magukat.

igazából sajnálom azokat a fiatal lányokat, akik 14-15 évesen már a szexen gondolkoznak, csinálják. ez nem most fog kiütni rajtuk, hanem évek múlva.

Kedves kérdező! csináltál már tesztet? írd meg hogy mi lett az eredménye! remélem nem vagy terhes, és jó tanulópénz volt ez nektek arra, hogy legközelebb, ha lefekszetek egymással, akkor gondoljatok a rendes, biztonságos védekezésre.

írj majd!!

2012. dec. 17. 08:43
 35/37 A kérdező kommentje:
csináltam tesztet, negatív lett, de anyu mondta hogy ezekben nem lehet 100%osan megbízni, az orvosom vett vért, gyulladás van a véremben anyu szerint ez miatt is lehetett, hát én nem tudom ...
2012. dec. 22. 12:42
 36/37 A kérdező kommentje:
de az biztos hogy mind a ketten tanultunk ebből a hibából, és meg is mondtam barátomnak, hogy gumi nélkül soha többé, még csak "kisujjal sem érhet hozzám"
2012. dec. 22. 12:43
 37/37 anonim ***** válasza:

Naa.... Szerintem most veled együtt több kommentelő lélegzett fel... Részben... Mert gondolom- és remélem-, hogy ez életed végéig megmarad benned, s ezt nem rosszindulatból mondom, hanem azért, mert... (Szerintem rájössz magadtól is.) Egyébként megfogalmazódott bennem egy egész jó monológ a lehetőségeidről... Belegondoltál abba, hogy ennek a dolognak csak rossz végkimenetele lehet? Igazából az, hogy odaadjátok valakinek szegény gyermeket még nem is lenne olyan rossz megoldás, de mégis... Már az, hogy ez a dolog megtörténhetett, KATASZTRÓFA. Nem fejteném ki, hogyha én lennék az anyád, mit kapnál... Habár, ha igazán jó ember lennék, akkor valószínűleg melletted állnék. lényegtelen. Az első megoldás, ami valószínűleg megfogalmazódik mindenkiben, az az, hogy elvetesd. Nem tudom, hogy vallásos vagy-e, ha igen, akkor milyen vallású. Én katolikus vagyok, járok hittanórákra, és ott szóba került az abortusz. Az egyház mélyen elítéli és gyilkosságnak tartja. MERT AZ! Szerintem ezt tovább tudod gondolni te is... A második az, hogy megtartsd. Nem tudom, hogy milyen anyagi helyzetben vagytok, de gondolom, még a szüleiddel laksz. Tulajdonképpen így nem is magadnak szülted volna azt a gyereket, hanem az édesanyádnak, mivel neked tanulnod kell (bár, aki védekezés nélkül... nem tudom, mennyire érdekli a tanulás, gondolom, nem egy kitűnő tanulóval van dolgom...) vagy keresned valami munkát, vagy mit tudom én... Az egész családnak hatalmas problémát okoznál ezzel. Szerintem ezt is tovább tudod gondolni... A harmadik, hogy odaadod egy párnak... Első "ránézésre" ez tűnik a leghumánusabb megoldásnak mindenkivel szemben... Kivéve... Kivéve a gyerekkel szemben, mert ugye szegény személyéről igen kevés sző esett... Ha megszületett volna, ha létezett volna, akkor igen is, szembesülni kell azzal a ténnyel, hogy neki is lennének érzései.. Igaz, hogy ezt olyan pici korban még nem tudná kifejezni, de érezné. Ha nem is tudná meg egy jó darabig, egyszer csak kiderülne, hogy a szülei, akik nevelték, nem is a szülei... Az már a gyermek jellemétől és a neveltetésétől függ, hogy ehhez mit szólna, de, hogy törést jelentene az életében, az egyszer biztos...

Remélem elolvasod, és nem hiába pötyögtem ennyit... Nem Szentbeszédnek szántam, csak hátha... :) Egyébként ne kövezzetek meg, de 14/l

2012. dec. 27. 14:16
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!