sziasztok tuti hogy el fogtok itélni mert csak 15 éves vagyok, de már voltam barátommal szexuális kapcsolatban, 1x nem védekeztünk, de azóta már meg volt a menzeszem és nem is engedte belém, de szerintem pár csepp ha belém került akk problémát okozhat. nagyon félek mert tegnap is rózsaszines folyásom volt ma meg barnás, viszketnek a melleim, rossz alvó lettem, és alig eszek. anyu azt mondta hogy ez lehet a terhesség jele is, eléggé ideges lett mikor elmondtam a tüneteket, de azt mondta csak h nagyon reméli hogy nem vagyok terhes... félek :/
ha már jelentkeznek neki a tünetek, akkor az esemény utánival nem sokra megy...
csinálj egy tesztet, és állj oda anyukád elé...
2012. dec. 14. 18:38
12/37 anonim válasza:
Szivembol kivanom,hogy ne legyel terhes!!te egy felelotlen lany vagy..nem vagy normalis..15evesen..nna ne haragudjon mar a vilag!!!amugy vegyel bazm..eg mar egy k...a tesztet,mert mi biztos,hogy nem latunk bele a deszka testedbe,amit a felelotlen agyaddal nem tudsz iranyitani.
2012. dec. 14. 18:45
13/37 anonim válasza:
ma 18:38
Azért kérdeztem tőle h mikor volt. Tisztában vagyok vele, hogyha 1 hete akkor már sz@rt sem ér.......
2012. dec. 14. 19:47
14/37 anonim válasza:
Ha megjelentek a tünetek, akkor megtörtént a beágyazódás. Ami azt jelenti, hogy több mint 2 hete történt az aktus.
2012. dec. 14. 19:51
15/37 anonim válasza:
sosem értettem, hogy aki elég felnőtt ahhoz, h b@szni tudjon, akkor a védekezéshez nem elég FELNŐTT?
az ilyeneket nem tudom sajnálni egyátalán!!
attól, hogy viszketnek a melleid, miért kell a terhességre gyanakodni?? rossz alvás, meg alig eszel? szerintem csak ráparázol .... de tényleg jobb lenne, ha vennél terhességi tesztet (remélem annyi eszed van, hogy azt gyógyszertárban veszed, és nem drogériában..........) kicsi vagy még ehhez, és ezek után ha már a szexre vetemedsz, védekezz! a megszakítás NEM védekezés!!
2012. dec. 14. 19:52
16/37 anonim válasza:
Soha nem értettem, hogyan tudják mások a tanácsokaikat úgy megfogalmazni ahogy itt is olvashatjátok...., akik a "b...meg, k...va teszt..."..stb kifejezésekkel hihetetlen intelligens módon fogalmazzák meg a mondanivalójukat... Felnőtt emberek? Na, persze. Ilyenek ne osztogassák az észt. Igen, felelőtlenség, gyerekes viselkedés így szexuális életet élni. De miért nem lehet ezt emberi módon leírni? Mert már hányadik ilyen kérdés... bla bla bla. Nem kötelező válaszolni.
2012. dec. 14. 20:20
17/37 anonim válasza:
Utolsó: sokakat felháborít, hogy 15 évesen ennyi esze van, és az ilyenek miatt általánosítják az legtöbb kamaszt.
Kérdező: nem tudom, hogy a mellviszketés mit jelent, de elég sok esélyed van rá, hogy teherbe ess. Vegyél tesztet, menj dokihoz, és ha a párod (gondolom nálad nem sokkal idősebb) nem vállalja az apaságot, akkor abortusz. :/
16/L
2012. dec. 14. 20:47
18/37 A kérdező kommentje:
az utolsó választ nagyon köszönöm tudtam hogy elitélnek, de ezekre nem figyeltem...
2012. dec. 14. 21:21
19/37 anonim válasza:
Kedves Utolsó! Az, hogy idegesítő a sok sok ilyen kérdés, teljesen érthető. Erre írtam, hogy nem kötelező vele foglalkozni, nem kötelező válaszolni. De ahogy Te is, 16 éves fejjel meg tudod normálisan fogalmazni a mondatokat, szerintem másnak is illene. Azért ennyire alpári módon kifejezni a mondanivalót... Elég furcsán veszi ki magát (számomra), ha elképzelem, hogy gyerekes anyukák, kismamák ülnek a gép előtt. Szép estét Mindenkinek!
2012. dec. 14. 21:23
20/37 anonim válasza:
Egyszer nem védekeztetek, de utána megjött a menstruációd. Így írtad. Azóta voltatok együtt, és ha igen, akkor védekeztetek?
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!