Lehetséges hogy terhes vagyok?
Ha terhes vagy jó lecke lesz nektek .. aki hülye az meg is érdemli hány ilyen "kislányom" volt jesszusom :D hát reménykedj hogy nem ..
21/f
kedves kérdező!
Mindenképp vegyél tesztet és vess véget a találgatásoknak!
Nem biztos,hogy kizárólag a terhesség jelei lehetnek ezek amiket leírtál.A korai terhességi jelek nagyon könnyen összetéveszthetők a menses előtti jelekkel!
Amikor én régebben úgygondoltam terhes vagyok vettem egy tesztet és,ahogy megcsináltam,utánna rögtön megjött,bár én nem örültem,mert babát szerettem volna...
Tényleg tesztelj.Jó?
Igen nos tényleg azért hőbörög a legtöbb ember, mert felháborítja , hogy egy 15 éves lány így viselkedik, de ezt tényleg le lehet kulturáltan is írni, mert abból talán többet ért...
Megjegyzem én is 15 éves vagyok. Sosem volt még barátom, minden téren szűz vagyok és igen nagyon idegesítő amikor az olyan személyek miatt , akik példának okáért már 14 éves korban isznak, cigiznek, szexelnek a többi gyereket is leáltalánosítják és ebbe csak az a vicc, hogy azok a személyek is kikérik a magukét , hogy ők nem ilyenek meg nem olyanok.. Már pediglen ha szexelésen jár az eszed 15 évesen , akkor mi jogon kéred ki magadnak az "igazad". Nem arról van a szó, hogy az az ember nem lehet jó , kedves vagy stb.. , de ha már arról van a szó , hogy "Lehetek-e terhes?" címszóval írnak kérdéseket , akkor miről beszélünk? Mi jogon gondoljátok, hogy nem ingetek az egész? Ha arra van esze egy 14-15 éves kamasz gyereknek,hogy szexeljen arra már nem jut, hogy legalább a védekezésen törje a fejét?? Esetleg, hogy elkerülje az esetleges következményeket, mint bármiféle betegség vagy épp a terhesség?
Na,de ilyen fiatalon nem áll szándékomban prédikációt tartani, mert nekem meg ehhez nincsen jogom. Csak igenis fájdalmas dolgok amikor ezen emberek miatt vagyunk néhányan leáltalánosítva..
Mindenesetre ahogy már többen is előttem mondták: terhességi teszt.
Ha terhes vagy , nagy valószínűséggel abortusz lesz a vége ha csak nem tartod meg a babát... Márpedig az abortusz egy igen szomorú dolog, véget vet egy kisgyereke életének és csak akkor gondolkozol majd el rajta, hogy vajon megérte a felelőtlenség??
Azért remélem én is , hiába lenne nagy tanulság- következményekkel járna ahogy fent is írtam.. - , hogy ne légy terhes!!
15\l
Ha megcsinaltad a tesztet, irj. Tenyleg erdekes, hogy ket 15 eves lany szolalt meg itt, egy kerdezo, es egy valaszolo...eg es fold.
15 evesen mar nekem is volt annyi eszem, hogy ha szexre kerul majd a sor, akkor vedekezni kene...de en ilyen koran meg nem is gondoltam a fiukra nagyon.
Egy darabig biztos szobafogsag lesz...en erenyovet csatolnek az ilyen lanyokra. ...a sajat erdekukben...21-2 evesen visszatekintve pedig halas lennel erte.
Van egy 17 eves hugom 13 eves kora ota oltom a fejet, hogy gumi gumi gumi...nem a maci. Mondtam neki, hogy ha anyuhoz nem mersz fordulni, vedekezes nelkul tortent...konyorgom, 72 oran belul szoljon nekem, veszek neki tabit...ha vedekezes nelkul tortent az eset, miert nem szoltal anyudnak? legkozelebb ilyen van, szolj neki idoben, es most nem itt sirnal.
Megszólal még egy 15 éves.
Kérdező, nyilvánvalóan felelőtlen dolognak tartom én is, hogy nemi életet élsz, viszont bizonyos szinten együtt tudok érezni is, mert tudom, hogy tele vagyunk hormonokkal, és érzem is ezt, meg persze, én is játszok a gondolattal... Viszont nem tenném még meg. Az is valami, hogy legalább barátod van, és vele vagy, nem fekszel össze mindenféle emberekkel, mint sokan teszik, de tényleg oda kellett volna figyelnetek, hogy elkerüljétek az ilyen nem várt következményeket. Persze, így utólag hiába okítunk, már megtörtént a baj. Elég figyelni biológián, én is kapásból rá tudom vágni, hogy igen, elég valószínű, hogy babát vársz. Nem tudom, a hozzáállásod milyen, esetleg megtartanád-e a kicsit, vagy az abortusz mellett döntenél, de remélem legalább annak mibenlétével illetve lelki vonzataival tisztában vagy. Igen nehéz helyzetbe kerültél, de nem lehet vele mit tenni, nézz vele szembe. Terhességi teszt. Eredménytől függően, ha pozitív, anyukáddal és barátoddal együtt döntsetek a lépésről, amit tesztek, aztán irány a nőgyógyász... Bár ha beavatod anyukádat, gondolom, ezekre a lépésekre már majd terelget ő. Minden esetre az eredményt majd írd meg...
15/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!