Anyukám terhes és pár nap múlva lesz a szülinapja. Szerintetek mit vegyek neki?
Olyasmire gondoltam ami nem kerül túl sokba, esetleg sajátkészítésű is lehet.Valami frappánsat szeretnék aminek tutira örülne, esetleg lehet köze az új családtaghoz is:) van ötletetek?
16/L
Dejó. A babanapló nem csak az én ötletem.
Mellékesen megjegyezném ,hogy már vettem egyik rokonnak énsi :) Nem volt több 800 ft-nál,és azért tartalmas volt.... :) szóval ha körülnézel,nem feltétlenül kell 2000-3000rel menni,de ki tudja... :/
Nekem még az is eszembe jutott ,hogy csináltass egy közös képet (hogy anuykád terhesen,és a szalád többi emberkéje) ,és vagy bögrére tetesd rá,vagy polora,esetleg egy nagy kép,vagy a tesód első rugdalózójára. :) Nem tudom az árakat,szóval igy nehéz...
De körübelül ilyen kis apróságok,amikre igy emlékezik a "termes" szülinapján. :)
Sok sikert!
bocsi hogy belekotyogok, nem vagyok épp tini, 28 éves vagyok van egy kislányom és terhes vagyok
tök kiakadnék ha babás cuccot kapnék, úgyis mindenki a babával van /lesz elfoglalva, ez legyen csak az Ő napja!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!