Miért változott meg a fiam a "Sziget" után?
jaj a barátnőt azt nem egyből úgy kell érteni am..
barát az inkább fiú barát a lány barát meg barátnő..
de persze úgy is lehet de lehet hogy nem a "csaja" hanem csak egy barátja.. és az nem nőies ha valaki vasalja a haját..
Talán hatással volt rá az ottani közösség. Hogy sminkeli magát? Feketével? Akkor lehet emo, goth, egyikkel sincs semmi baj... Esetleg lányosan, alapozó meg ilyesmi? Talán metroszexuális, örülj neki, legalább ad magára:D
Viszont sajnálom szegény fiút, ha a saját anyja így beszél róla. Nézz bele a tükörbe, és okádd le a tükörképedet kérlek.
Tényleg furcs, hogy így beszélsz róla.
De ha neki a smink meg ezek jönnek be, akkor ez van. Nem kell neked mindenbe beleszólnod. Vagy elmúlik vagy nem. Neked sem kell egyből kétségbe esned.
omg... mi az hogy szánalmas? Ha nekem gyerekem lenne, nem mondanám rá, hogy szánalmas! Amúgy mivel sminkeli magát? Lécci válaszolj rá, mert egyáltalán nem mindegy! Ha rózsaszín szerintem akkor gáz van, a fekete meg szerintem már teljesen elfogadható:)
Amúgy felhívom rá a figyelmed, hogy vannak már férfi szoknyák! sziget.hu online shop-on láttam. Ám ha női szoknyákat akar, akkor nem értem. De még nem szánalmas!
Egyik válaszolónak: attól hogy van barátnője biszex lehet, mert pont mindkét nemhez való vonzódást jelent! Szóval nem értem miért írtad, hogy "akkor biztos nem b*zi vagy biszex"!
A smink színét mégegyszer kérem árult el!
Szerintem eddig is voltak olyan ruhák, amik tetszettek neki, divatosak, csak kicsit nőiesebbek a szülő számára. És ott sokakon látta, és ezen felbátorodott, és ő is hord. :)
És David Beckem is sminkeli magát, emellett borotválja a lábát. :D
áhh ilyen divat nincs.(15/L)
nem monndom, hogy aggódnod kéne érte, merthár szíve joga ha más akar lenni.
Beszélj vele, kérdezd meg....
Persze lehet, hogy csak viccből csinálja.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!