Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Szégyellnem kellene, hogy...

Szégyellnem kellene, hogy meleg a fiam?

Figyelt kérdés

Fiam 17 éves, úgy döntöttünk, hogy a szűkebb rokonság, ismerősök előtt nem titkoljuk a másságát. Azonban azok a sajnálkozó, sokszor lenéző megnyilvánulások, amiket kapok néha az ismerősi körtől, nagyobb megpróbáltatást jelentenek, mint a fiam melegségének elfogadása.

Valóban olyan rosszul teszem, hogy büszke vagyok a fiamra? És nem a homoszexualitása miatt vagyok rá büszke, hanem azért, mert egyrészt fel merte ezt vállalni, másrészt pedig egy jó tanuló, kedves, segítőkész fiú.

2012. dec. 1. 21:13
 31/97 anonim ***** válasza:
10%

"már az ókori Görögországban a hadseregen belül elfogadott dolog volt"

Az is elfogadott dolog volt hogy a gyereket felvitték a Tajgetoszra. Egyébként az erkölcsi züllés előjelezte az ókori Görögország bukását. A liberalizmus megbukott csak idő kérdése hogy az emberiség visszatalál a helyes útra és akkor nem lesz helye a médiában ennek az erkölcsi fertőnek.

2012. dec. 2. 12:40
 32/97 anonim ***** válasza:
29%

"Érdekes , ha majd nem tudunk termelni és nem tudtok enni akkor is nagy legyen a szád."

Senkit se érdekeltek. Hasztalanok vagytok.

Egyszer vettem magyar terméket, meg is szívtam.

Mivel bénák vagytok, minden boltban jobb a külföldi.

2012. dec. 2. 12:43
 33/97 anonim ***** válasza:
80%

"A liberalizmus megbukott csak idő kérdése hogy az emberiség visszatalál a helyes útra és akkor nem lesz helye a médiában ennek az erkölcsi fertőnek."

Mért akarsz te sötét középkort megint? Egyszer már volt és nem jött be. Gyorsan el is lett zavarva a perverz egyházi diktatúra. Az ókori kultúra viszont évezredekig fennmaradt.

2012. dec. 2. 12:46
 34/97 anonim ***** válasza:
84%

"Mi többet teszünk le az asztalra minta homoszexuálisak és mégis őket véditek."

Hogy van képed? El ne szállj magadtól. Rengeteg homoszexuális nagyon sokat letett az asztalra nem csak a földet kapálta. A mezőgazdaság is fejlődik (csak nem Magyarországon egyenlőre), úgyhogy addig vigyázz, amíg egy homoszexuális ember fel nem talál valami újat, amitől emberi segítség nélkül lehet majd földet művelni.

2012. dec. 2. 12:49
 35/97 anonim ***** válasza:
13%
Látjátok ma már elértük azt hogy megengedhetik maguknak ezt a hangnemet kell a nagy tolerancia.
2012. dec. 2. 12:52
 36/97 anonim ***** válasza:
90%

12:52

Szállj le a magas lóról!

Nem vagy jobb másoknál. Mindenkinek joga van megvédenie magát. A szólásszabadsághoz mindenkinek joga van, nem csak annak, akinek te megengeded.

2012. dec. 2. 12:56
 37/97 anonim ***** válasza:
28%

12:52

Nem vagy az apám! Olyan hangnemet engedek meg magamnak, amilyet akarok. Mégis mit képzelsz magadról?

2012. dec. 2. 12:58
 38/97 anonim ***** válasza:
100%
Nincs miert szegyelned.Elvegre a te fiad.Buszke lehetsz ra hogy elmondta neked,jol tanul stb.Nem a te hibad hogy meleg lett a fiad.Azok velemenyere ne hallgass akik rosszat mondanak.
2012. dec. 2. 13:30
 39/97 anonim ***** válasza:
13%
Itt mindeki védi a melegeket élőben meg az emberek 80% irritálja,nem barátkozna velük... Én úgy vagyok vele hogy legyen meleg oké de engem ez irritál nem fogom ezért bántani de barátkozni se fogok... viszont az különösen idegesít amikor valaki büszke rá és direkt olyan ruhákban jár stb.
2012. dec. 2. 16:02
 40/97 anonim ***** válasza:
100%

16:02

Mit tennél, ha az egyik barátod, rokonod vallaná be, hogy meleg? Letagadnád, hogy ismered?

2012. dec. 2. 16:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!