Szégyellnem kellene, hogy meleg a fiam?
Fiam 17 éves, úgy döntöttünk, hogy a szűkebb rokonság, ismerősök előtt nem titkoljuk a másságát. Azonban azok a sajnálkozó, sokszor lenéző megnyilvánulások, amiket kapok néha az ismerősi körtől, nagyobb megpróbáltatást jelentenek, mint a fiam melegségének elfogadása.
Valóban olyan rosszul teszem, hogy büszke vagyok a fiamra? És nem a homoszexualitása miatt vagyok rá büszke, hanem azért, mert egyrészt fel merte ezt vállalni, másrészt pedig egy jó tanuló, kedves, segítőkész fiú.
Névadó szülőkről nem hallottál?
A melegek örökbe fogadnak gyereket és nevére veszi hivatalosan !! Így tovább adja a nevét . Az örökség meg mindig azt a személyt illeti akire hagyni akarod a vagyonod ez sem gond!!!Ha saját gyereket akar egy meleg pár annak meg van lombikbébi program !!!! No problem . Hol a gond?
Kérdező :Nem kell szégyellned semmit!!! Olyan a fiad amilyen csak akar lenni.
Gusztustalan, ahogy egyesek itt reagálnak.
Szerintem ha valaki képes az őszinte szeretetre, akkor mindegy, hogy férfit vagy nőt szeret...
A Down-kór is egy rendellenesség, őket mégis befogadja a társadalom és megpróbálják segíteni a beilleszkedésüket.
Nem tehet róla az illető, ha a saját neméhez vonzódik. És teljesen mindegy, hogy miért alakult ki.
Nekem még nincsenek gyerekeim, de ha lennének, és kiderülne, hogy a fiam/lányom a saját neméhez vonzódik, attól még a gyerekem maradna! Egy igazi szülő nem tagadja meg a saját vérét! Abszolút mellé állnék és biztosítanám arról, hogy számíthat rám.
Egy heteroszexuális, 27 éves nő.
Nem olvastam el az összes hozzászólást, de megmondom őszintén, hogy eléggé lelombozott, hogy mekkora fertő van itt. Egyik ember szapulja a másikat...
Most őszintén, ez kell?
Az egyik b*zizik, a másik, meg parasztozik, és lenézi az embert...
Én megmondom őszintén, hogy meleg vagyok, de egyáltalán nem értek egyet azokkal, akik itt a jogaimat védik, mert semmitől sem különböznek azoktól, akik szapulnak engem.
Mintha csak az óvodában lennék, hogy "Ő kezdte, ő kezdte...".
Ha valaki elmondja a véleményét, de esetlegesen nem egyezik a sajátjával, akkor az már egyből értéktelen?
Ez mind a b*zizóknak, mind pedig a parasztozóknak szól.
Egy ember szerintem nem lesz attól még értéktelen, hogy nem lesz gyermeke adott esetben. Sok heteroszexuális sem vállal gyereket, de ettől nem lesznek kevesebbek.
A földművelő parasztok meg igenis hasznos és fontos tagjai a társadalomnak, mert ők adják az ételt, a kenyeret és minden mást is. Ezt gépekkel nem lehet, vagy ostobaság lenne lecserélni, mert csak a termény minőségére menne.
Pont azokban csalódtam a legjobban, akik a toleranciát hangoztatják, és ők mégsem alkalmazzák.
Nem szabad lesüllyedni erre a szintre, mert abból csak veszekedés, vita és értelmetlen szájtépő harc kerekedik.
Legyen békesség, nyugalom, empátia és türelem!
További szép estét mindenkinek! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!