Szégyellnem kellene, hogy meleg a fiam?
Fiam 17 éves, úgy döntöttünk, hogy a szűkebb rokonság, ismerősök előtt nem titkoljuk a másságát. Azonban azok a sajnálkozó, sokszor lenéző megnyilvánulások, amiket kapok néha az ismerősi körtől, nagyobb megpróbáltatást jelentenek, mint a fiam melegségének elfogadása.
Valóban olyan rosszul teszem, hogy büszke vagyok a fiamra? És nem a homoszexualitása miatt vagyok rá büszke, hanem azért, mert egyrészt fel merte ezt vállalni, másrészt pedig egy jó tanuló, kedves, segítőkész fiú.
Szia!
Miért ne lehetnél büszke? Az, h a nemi identitása hova húzza a fiadat az csak rá tartozik. Az, h felvállalja egyenes dolog. Az, h milyen ember annak semmi köze nincs a nemiséghez. Nincs könnyű dolgod(tok) Magyar országon, sajnos a másságot nem tanultuk meg kezelni. A fiam külföldön él, és a munkája a divat világához köti, azokban a körökben nem ritka a meleg kolléga. Lassan több meleg barátja lesz v van mint hetero. :) Az ő révén nekem is sikerült néhányukkal megismerkedni, mondhatom csodálatos emberek! :) Persze hozzá tartozik, h a mindennapokban ez alig felfedezhető, külsőségekben ez nem látszik.
Légy büszke a fiadra és ne akarjatok másnak látszani amik vagytok, így boldogok lehettek. :)
Én írtam, hogy ez csak egy tulajdonság a többszázból.
Ha szerinted ez vicces, kedves hozzászóló, te tudod. Fura humorod van. Nálatok parasztoknál a "normális" kicsit mást jelent úgy látom, de felesleges is ezt magyaráznom, sajnos nem vagyunk egy szinten. Az olyan embereket, akik a másságot (legyen szó bármiről) ennyire képtelenek elfogadni, én nagyon-nagyon sajnálom. Szomorú életük van, és a legrosszabb, hogy észre sem veszik, hogy lehetne teljesebb is. Minden ember más, nincs prototípus. Nincs két egyforma ember, mert _mindenki_ más. Hogy ki-miben különbözik, az már részletkérdés. Van, aki szexualitásában, mint a kérdező fia, és van, aki érzelmi intelligenciában, mint te, kedves válaszadó. Szerintem téged nehezebb elfogadni, mert erősen negatív a kisugárzásod.
A kérdező pedig nagyon boldog nagymama vagy nagypapa lesz, mert egy homoszexuális kapcsolatban is lehetnek gyerekek, és ha ilyen jó viszonyuk van a fiával, ismerni is fogja őket. Szép család!
Ha Te tényleg ezen a szinten vagy, akkor nagyobb a baj, mint gondoltam...
Ha pedig csak szeretsz vitázni,és ezért mutatod magad ennyire nagyon parasztnak, akkor unalmas lehet az életed, és csak sajnálni tudlak. Válassz!
Időpont ma 09:37
Figyelj régebben se volt ez elfogadott. Most meg ez lett a divat?
Figyelj nálunk parasztoknál nincs ilyen ,mert a gyerekek dolgoznak, nem jut idő nekik buzulni.
Miért tán 100 éve elfogadott volt? Nem , alig volt ilyen.
Ha a gyereked egyke akkor nem leszel mama vagy tata. Kihal a családi ág, és ki fog örökölni? Ki fogja vinni az állatokat, gépeket?
A másik hogy két hominak nem lehet gyereke.
Mi jó ebben?
Időpont ma 09:37
Nálunk faluban szinte mindenki így gondolkodik. Egyszerűen undorító, hogy nem lesz gyereke az embernek, nem tudja tovább adni a családnevét. Meg akkor ki fog örökölni?
Időpont ma 11:05
Tán nem az a fontos?
Hogy legyen unokáid, családod. Az a fontos,a valakinek nem lesz az nem tud örökölni meg ilyenek.
Az nem fontos nektek a családotok? Hogy legyen gyerekeitek?
Akkor mi értelme van élni,ha nincs gyereked, akit szerethetsz meg dolgozhatsz, neki.
És miért van ennyi homoszexuális?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!