Szégyellnem kellene, hogy meleg a fiam?
Fiam 17 éves, úgy döntöttünk, hogy a szűkebb rokonság, ismerősök előtt nem titkoljuk a másságát. Azonban azok a sajnálkozó, sokszor lenéző megnyilvánulások, amiket kapok néha az ismerősi körtől, nagyobb megpróbáltatást jelentenek, mint a fiam melegségének elfogadása.
Valóban olyan rosszul teszem, hogy büszke vagyok a fiamra? És nem a homoszexualitása miatt vagyok rá büszke, hanem azért, mert egyrészt fel merte ezt vállalni, másrészt pedig egy jó tanuló, kedves, segítőkész fiú.
Nem kell szégyellned. Azoknak lenne okuk szégyenkezni, akik felnőttként azt gondolják, hogy szégyellned kéne. A fiad a te fiad marad, attól függetlenül, hogy lányt vagy fiút szeret.
Azért a közeli ismerőseimnek megmondanám, hogy sajnálom, hogy megbíztam bennük, mert a reakciójukat látva, ez hiba volt.
Ez a normális,hogy elfogadod.Nagyon jó anyuka vagy,tényleg le a kalappal előtted!A nevelésed is szerintem jó lehetett,és ahogy írsz a fiadról az is nagyon szép és becsülendő!A rokonok irigyek.
17/L-biszexuális(én nem merem felvállalni anyáék előtt..)
"Ez csak egy tulajdonság a többszázból. :)"
Azért elég viccesen fogod fel. Pedig ez korántsem normális, náluk parasztoknál ilyen nincs.
Ja csak akkor a gyerekednek nem lesz gyereke , vagyis Te kérdező nem leszel mama vagy nagypapi.
23:32 Dehogy nincs, csak nem beszélnek róla.
Miért ne lehetne egy meleg embernek gyereke? (eszperente, lol)
Nyilván nem fog "hagyományos" módon gyereket nemzeni, de annyi más megoldás létezik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!