Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Sok mindenkit lenézek, miért...

Sok mindenkit lenézek, miért lehet ez?

Figyelt kérdés

Irritál egy csomó ember viselkedése, pl. ma a buszon 2 lány viháncolt, iszonyú hangosan vihogtak, totál menőnek érezték magukat, pedig szerintem iszonyú cikin viselkedtek. Ilyenkor nem tudom megállni, mindig előjön a lenéző énem. Miért lehet az, hogy sok ember irritál? Persze vannak olyanok, akiket normálisnak tartok, tisztelek, de annyira idiótán tudnak egyesek viselkedni... Ezen a hozzáálláson változtatnom kéne, vagy rendben vagyok?

16/L

2012. nov. 29. 15:57
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
Ha nem vagy rendben, akkor én sem. Előre félek, mit csinálok, ha tinikorba érnek a gyerekeim, mert most egyiket tudnám a másikkal agyoncsapni az utcán. Rájuk nézek és irritálnak. Nem a normális fiatalokra gondolok, akik fel tudnak öltözni évszak szerint és viselkedni is tudnak egy tömegközlekedési eszközön, hanem a feltűnési viszketegséges minifelnőttekre, akik szánalmasak, ahogy rázzák magukat és kiabálnak, mintha ettől jobb lenne, pedig csak még rosszabb a kisugárzásuk. 28N
2012. nov. 29. 16:01
 2/6 anonim ***** válasza:
100%

Rendben. Én is utálom, ha ilyen hülyén viselkednek. Nekem az osztályomban van két cigány lány mindig fenyegetnek meg beszólogatnak, de nem szólok vissza, mert ilyenkor csak magukat égetik le, hogy milyen szánalmasak.

Amikor megyek haza a busszal, ezernyi kis r.hadék cigány gyerek van [nem vagyok fajgyűlolő, denem is szeretem őket].

A buszon ilyen kis hétévesek olyanokat mondanak nekemis, meg a viselkedésük...hűűű hát csodálom hogy a buszvezető nem rakja őket ki. Rohangálnak, ordítanak, széttobálnak mindent és olyan szavakat használnak, amit én kamasz létemre sem mondok.

Szóval, teljesen rendben vagy. Amit leírtál egy jó példa arra, hogy milyen véleménnyel vannak a normális emberek az ilyen neveletlen lényekről.

2012. nov. 29. 16:02
 3/6 anonim ***** válasza:
75%

Azt hittem, egyedül vagyok ezzel. :D Rengeteg ember irritál, egyszerűen alig bírom őket elviselni..

Nem tudom, hogy neked változtatnod kellene-e a hozzáállásodon, de én elvagyok így is.

16/L

2012. nov. 29. 17:53
 4/6 anonim ***** válasza:
48%
Valakit meg te irritálsz. Na bumm. Mit kell más dolgával törődni? Ők lehet jól érezték magukat, nevettek, beszélgettek. Menjél haza te is valakvel vagy dugd be a füled zenével. Mit kell ezen pörögni ennyit?
2012. nov. 29. 19:51
 5/6 anonim ***** válasza:
100%
Én is utálom az embereket. Olyan primitív megnyílvánulásuk van. Utálom ha vihognak mint az idióták, és nem veszik észre, hogy buszban vannak, közösségben.
2012. nov. 29. 21:47
 6/6 anonim ***** válasza:

Kérdező! Ha Te nem vagy normális, akkor bizony én sem..

A tinik a buszon nem idegesítenek, nem járok tömegközlekedési eszközzel, mert falun olyan nincs..

Gyalog járok, de mint a villám, egyik oldalból át a másikba..Mert ott jön Julis néne, elmeséli az összes betegségét..Visszatérek a másik oldalra, kikerülvén még egy szófosó vénasszonyt..Ott felbukkan Mariska, a büszke nagymama: elmesélné az összes unoka zseniségét. Minden unoka zseni, nem kell félteni a jövő nemzedékét...

Mellesleg irigy vagyok, mert nekem még nincs unokám..:((

Éppen ezért nem kéne hencegni. Én sem dicsérem a macskámat.

Szóval, vannak irritáló emberek. Kinek milyen az idegesítő. Neked a vihogó tinik, nekem a dicsekvő vénasszony. Mellesleg én sem vagyok már fiatal, de mondtam a barátnőmnek, csapjon agyhelyen a szívlapáttal, ha én is ilyen leszek...:))

2012. nov. 30. 21:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!