Mit vegyek karácsonyi ajándéknak kamasznak? Minek örülnének/étek?
Pontosabban két kamasz: egy általános iskolában végzős lány és egy középsulit megkezdett fiú.
Nem akarok venni nekik tusfürdős-spray-s ajándékcsomagot, hanem valami trendibbet, valami épp divatos dolgot. Ami suliba kell, vagy a haverok előtt vagány... Max. 2-2000 Ft. Ha nagyon megéri, lehet kicsit több is.
Lánynak passz.
Srácnak valami férfias parfümöt, egy vagány pólót vagy esetleg súlyzót :)
Én pl sok vastag zokninak örülnék, eltûntek a nyáron :D
17F
Én 16 éves fiúként ellenzem a "díszb***at", akik Díszí, Mánsztör, meg mittomén' még miféle "páva" cuccokban járnak... Meg ami nevetséges, az a "helikopter-leszálló" sapka 10-20 ezer forintokért, mert rá van írva, hogy "Monster".
Én speciel sokkalta jobban örülnék némi anyagi segítségnek, esetleg egy hétvégi diákmeló-beszervezésnek. Elvégre ez beleépülhet akár a mindennapi életembe, akár egy gépjárművezetési jogosítványba, vagy ízlés szerint akármibe!
Esetleg fülbe dugós fülhallgató? Nekem mindig tönkremegy, mert rálépek, kitépem, így az mindig jól jön. Persze én trehány vagyok.
Bizsukat is vehetnél a csajszinak. Fülbevalóból, nyakláncból annál jobb, minél több van-> MANGO-ban is találsz egy csomót.
2000 ft-ba azért nem sok minden fér bele, ennyiért nem nagyon kapsz könyvet, parfümöt, ruhát stb.
Esetleg egy sál, sapka, kesztyű kijöhet 2000-2500 ft-ból.
Lánynak például nagyon jópofa kesztyűt lehet venni, olyat is, ami kétujjas, de le le-fel lehet hajtani az 'ujjatlan' részét. Azért szerencsés választás, mert minden korosztálynak lehet találni megfelelőt. Jobb fajta sál+sapka kombináció azért nem jön ki 2000-ből, de azt is meg lehet próbálni.
Ha tudod a fiúnak milyen telefonja van, vehetsz neki mobiltartót, annak mindig örülnek a srácok vagy valami színes-menő fülhallgatót, csak azzal az a baj, hogy a jobb minőségük drágábbak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!