Mit vegyek karácsonyi ajándéknak kamasznak? Minek örülnének/étek?
Pontosabban két kamasz: egy általános iskolában végzős lány és egy középsulit megkezdett fiú.
Nem akarok venni nekik tusfürdős-spray-s ajándékcsomagot, hanem valami trendibbet, valami épp divatos dolgot. Ami suliba kell, vagy a haverok előtt vagány... Max. 2-2000 Ft. Ha nagyon megéri, lehet kicsit több is.
Ami mindkett kamasznaknak tobb mint valoszinu hogy tetszene az iphone, ipad, laptop,... stb..
De ezek viszont nagyon dragak.
A lanyok mindig orulnek egy uj parfumnek.
Es amibol sosem eleg az a ruha , meg a cipobol.
A fiad is biztos orulne ha valami markas cipot, polot, kabatot kapna. ( gondolok itt a Dc*,es,globe,vans,etnies-re)
de csakis te tudhatod ,hogy minek orulnenek a gyerekeid.
Fú, nem a gyerekeimről van szó! Csak rokon!
Ha megkérhetném, konkrét linket is szeretnék, hogy mégis mi most a trendi. 2000 Ft fejenként (helyes tolltartó-toll ilyesmi...)
Sapkákat nem bírja a srác? Egyébként többnyire, amin DC vagy Monster felirat van az jöhet nekik. (Mondom ezt úgy, hogy a Monstert rühellem.... xd)
14/F
lánynak vattacukor illatú parfüm szerintem jó
15/l
Hát én 15 éves lányként ruháknak örülnék a legjobban, de az azért nem 2000 Ft sajnos sokszor.
Talán valami bizsu nyaklánc, karkötő? Esetleg parfüm, ahogy már írták. (Bár én annak annyira nem szoktam valahogy örülni...)
Parfümöt tavaly kapott.
Nem szeretném h a kukàban landoljon az aji...
Gyertya, díszpárna, ágytakaró - ha szereti dekorálni a szobáját.
Körömlakk
Szemceruza, spirál, szájfény vagy ajakbalzsam
(esetleg púder)
Valami jó illatú testápoló (pl. kakaóvajas)
Összecsukható fésű Avonból (tapasztalat :D)
Fülbevaló (Apacsból pl.)
Nyaklánc, karkötő
/ezeket a lánynak írtam, én is az ő korosztályába tartozom/
Hogy mi "menő"? .. szerintem most a Converse cuccok :)
előző vagyok :))
öv, pénztárca, tolltartó (ezeket találsz Converse-ben)
telefontok, headset a telefonjához
webkamera
egy szép új sál :)
(sapka is lehet..de én személy szerint nem hordok sapkát :D )
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!