Egy jó társas!Amivel az egész család játszik pl. karácsonykor...
2009. nov. 23. 15:49
4/14 anonim válasza:
play station, notebook, telefon, iPod, xbox vagy ha valamelyik van akkor hozzá egy játékot. szerintem legegyszerűbb az lenne, ha valamilyen ürüggyel elvinnéd egy media markt-ba vagy társaiba ahol ő szabadon nézelődhetne és ha bogarászna valamivel akkor te megkérdeznéd hogy mi ez? és ő azt mondja tök jó... akkor már is van valami :)
2009. nov. 23. 17:11
5/14 anonim válasza:
Ha ez a kérdés felmerül benned akkor nem ismered eléggé a saját fiadat... én nem tudok elképzelni olyat hogy a szüleim ne tudják mit vegyenek nekem karácsonyra, csak olyat hogy nincs pénz rá, de olyankor mindenki pénzt ad, és ettől függetlenül tudják hogy mire költöm majd.
Hogy ne furdaljon a kíváncsigág elárulom :P egy Vintage Les Paul gitárt fogok venni :P
2009. nov. 24. 16:57
6/14 anonim válasza:
hopsz, lemaradt. 16/F
2009. nov. 24. 16:57
7/14 anonim válasza:
bocs ez is lemaradt :D ha esetleg a gitárom már nem lenne aktuális akkor is mindegy, legjobban annak örülök ha békében és vidámságban telik a karácsony sok közös programmal, arra figyelj hogy ne olyan programot válassz amit te tuti élveznél, hanem olyat amiről tudod hogy a fiad is örülne neki, ha megtalálod a megfelelő programot nagyon jól érezhetitek magatokat, ha pl anyagi helyzetetek megengedi, paintballozhatnátok, mittomén, gyerekek és nagyszülők vs te a pároddal :P vagy aki benne lenne a családból, stb... bármilyen izgalmas közös prgogram is megtenné
2009. nov. 24. 17:00
8/14 anonim válasza:
Annyi mindentől függ, így ismeretlenül nem lehet segíteni! Van, aki 12 évesen már sprayt használ, zselézi a haját, odafigyel az öltözködésére, azaz hiú, és ilyen ajándékoknak örülne. Van, akit a zene érdekel, van, akit a számítógépes játékok, vagy filmek, stb, stb.
Ha fantasztikus könyvet akarsz, akkor kérj tanácsot a könyvesboltban.
2009. nov. 26. 16:21
9/14 anonim válasza:
VIZIPIPA
2009. nov. 26. 18:43
10/14 anonim válasza:
14 éves srác wok és én ilyeneket szerettem volna: (párat meg is kaptam :D ) Xbox360,Wii,(a Wii naon atom nekem is van)Nintendo Ds,Bakugan,Ps3,Ipod,Iphone,Lcd Tv...ilyenek..
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!