Milyen karácsonyi ajándéknak örül egy 15 éves lány? Mi a menő most?
Figyelt kérdés
2011. nov. 30. 23:00
1/18 anonim válasza:
A bizsu szerintem mindig nyerő. Vagy egy jó táska.
3/18 anonim válasza:
Cigi,pia ez menő a kamaszoknál. Legalább is ez az én meglátásom.
4/18 anonim válasza:
Szia.
Én is az ékszerekre dobom a voksom,de sok kiegészítő van még ami hasznos is és el is nyerheti a tetszését.
Pl.sál,táska,övek...
De én a smink & pipere táskát sem vetem el... a tinik szeretik a tükör elött csinosítgatni magukat :)
5/18 anonim válasza:
attol fugg kitol kapja :)
szerintem jo a bizsu ekszer,valami csajos,vagy egy olcsobb parfumnek is orulne.vagy zenei CD
de ha valami dragabbat szeretnel,akkor jo a zenelejatszo is.
14L
6/18 anonim válasza:
Szia!15 éves lányom van,ő és a barátnői vámpírrajongók,ugyhogy ebből a kategóriából a piros pöttyös könyvek,és ami vámpíros bármi.A párducmintás cuccok,lányomnak van a karkötőtől a sálig,szoknya,fülbevaló,sőt a sminkészlete is.Sminkcucc is jöhet,fogyóeszköz.Bizsuknál a masni,bármin,a bagoly,gitár motívumok.Attól is függ hogy milyen stílusú a lány.Az én lányom még imádja az öveket is.
7/18 anonim válasza:
ruhák, bizsuk, sálak, sminkek, csizma télre, kabát... én most ilyesmiknek örülnék.
8/18 anonim válasza:
parfüm, ékszer, táska úgy általában
9/18 anonim válasza:
mp4,iPod,óra,ékszer,táska,telefon,laptop/notebook...stb.:D
10/18 anonim válasza:
Kellékek a hobbijához, ruhák, ékszerek, különleges édességek(elsősorban bon-bonok,csokik), parfüm, képek, még a saját képekből nyomtatott naptár is jó ötlet(én tuti örülnék neki), könyvek, iskolába szép füzetek,ceruzák,tollak(esetleg tollkészlet), ha szemüveges egy szép elegáns szemüvegtok de igazából szerintem bármi lehet ha értékeli.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!