Szerintetek jok lennének ezek karácsonyi ajándéknak?
2 éves kisfiunak, mindig telefonál: [link]
2 éves kislánynak: [link]
4 éves kislánynak: [link]
5 éves kislánynak: [link]
Utolsó kettő szerintem jó, de az első kettő szerintem nem.
Legalábbis én egy 2 éves gyereknek fejlesztőbb játékot választanék árban ugyanannyiért, mint amennyit eredetileg gondolsz rájuk.
pont azt akartam írni mint az első válaszoló :)
az első 2 az ennyi időseknek porfogó kacat, a másik 2 a nagyok meg nagyon szuper!
inkább a kisfiúnak valami kisebb duplot válassz mondjuk, akár egy autó is szuper, az 200.- körül van, a lánynak meg valami olyan babát ami csinál is valamit, vagy kis konyha felszerelést, auchanban lehet kapni 2500.-ért olyan pénztárgépet amiben van kosár is és gyümölcsök-zöldségek, esetleg azt :)
szerintem ez se jó. ha jól látom ez egy egyszerű formabedobó, 2 évest már nem köti le, enyém legalábbis ennyi idősen már rég túl volt a formabedós korszakon :)
akkor inkább fa táblás formabeillesztő mondjuk, ezzel még a 3 évesem is eljátszik :)
vagy maci öltöztetős
A kétéveseknél próbálhatnál valami hasonlót, az egyém nagyon szereti, igaz picit fiatalabb.
2 éveseknek már ne babajátékot vegyél!!! Tényleg olyanokban gondolkodj, amiket írtak a többiek, párosító játékok, lotto játék, fa formaberakó. Ezeket fogja szeretni fél-egy év műlva is!
4 évesnek még lehet, hogy korai a Lego friends, illetve ahhoz, hogy az általad linkelt élvezetes legyen, kell azért már némi alap lego otthon, hogy tudjon építkezni, mert ez így önmagában élvezhetetlen. (Én is most nézegetem ezeket a lányos legókat, és életben elég kiábrándító egy ilyen kicsi készlet.
A puzzle jó lehet, ha a kislány amúgy szeret puzzle-zni, és ki tud már rakni ilyen sok darabosat. (Az én 6 évesem pl. nem, mert ő ritkán kirakózik, neki még egy 60 darabos is nehéz. A 3 évesem viszont fanatikus, ő már simán boldogul a 40 darabossal segítség nélkül. Szóval ez erősen gyerekfüggő, hogy épp milyen méretű puzzle a nyerő.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!