Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Megengednétek 13 éves lányotok...

Megengednétek 13 éves lányotoknak a 'járást'?

Figyelt kérdés

2012. nov. 11. 16:48
1 2 3
 21/27 anonim ***** válasza:
70%
Mi az,hogy "megengednénk"-e? Ha nem engeded úgy is megoldják ;) Inkább engedd meg..
2012. nov. 14. 18:53
 22/27 anonim ***** válasza:
29%
utolsó azért ez elég durva,már ne is haragudj taknyos 14 éves vagy már szexeltél is,én inkább nem híresztelném,tejlesen mindegy mióta vagy együtt a nagy "szerelmeddel",képzeld ovitól(6év) 4.ig(11év) nekem is volt "szerelmem" mindent együtt csináltunk még sem feküdtem le vele
2012. nov. 14. 18:55
 23/27 anonim válasza:
100%
Szia! Az igaz, hogy ha megtiltasz valamit, annál jobban akarja. Nem igaz? És megkérdezte tőled a lányod, hogy: Anya járhatok xy-nal, vagy lehet a barátom xy?! Mert ez nagyon becsületes a lányodban! 13 éves korban a lányok már nőiesednek, kívül-belül, és én megengedném neki. A csóknál többet nem! Ezt mondd is meg neki. Ne engedd, hogy a fiú ott aludjon nála, vagy ő aludjon a fiúnál. Azt majd csak olyan 16 éves kortól! 13 évesen már akár szerelem is kialakulhat, ha komoly a dolog. A lényeg, hogy legyél mindig a lányod mellett, mert az első szerelem nem egy könnyű dolog! :)
2012. nov. 16. 16:59
 24/27 A kérdező kommentje:
igaz:D
2012. nov. 16. 17:25
 25/27 anonim válasza:
75%
Én meg engedném ha csak a csóknál tovább ne nagyon menjenek.. Az egymásnál alvással se lenne bajom hogyha tényleg csak alvásról, beszélgetésről lenne szó.
2012. nov. 16. 19:25
 26/27 Dorcyy99 válasza:
76%
Engedd maj megoldják mint mi( 13 éves vagyok) és sajnos titokban járunk!Ha nem engeded meg akkor ,,átvernek,, írj rám majd mondom!!:)))Köszi!!Puszi!!
2012. nov. 21. 21:09
 27/27 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem a szerelem nem korhoz kötött..Ha egyszer TÉNYLEG szerelmes egy fiúba,akkor miért ne járhatnának?? Persze csak kézfogás,puszi,csók.. de több nem.
2012. dec. 20. 21:04
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!