Megengednétek 13 éves lányotoknak a 'járást'?
és 13 éves véleménye:
nekem megengedték, még nyáron, minden nap fent voltam náluk, igazából szüleimet nem nagyon érdekelte, pedig általában elég szigorú:) igen, csókot ne lépje túl, te a többit engedd. ne tiltsd el, mert az csak rossz!
13F
Megengedném.
Azért is, mert saját gyerekkori tapasztalatom. Épp 13 voltam amikor eszméletlenül belehabarodtam egy iszonyú jóképű fiúba ( ő 16 volt). Minden gondolatom csak róla szólt. Ő is nagyon belém szeretett. A szájra puszi és a kézenfogva sétálás volt a legeslegtöbb a kapcsolatunkban, mégis hatalmas mindent elsöprő szerelem volt köztünk. Imádtam vele lenni, ugyanakkor titkolnunk is kellett a kapcsolatunkat a szüleim előtt. Mert ők rettentően szigorúak voltak velem. Tiltottak tőle, veszekedtek miattam vele stb.
Pedig akkor éltem át a világ legcsodálatosabb érzését, a szerelmet. De ezt mégsem tudtam a saját szüleimmel megosztani.
Végül óriási volt a nyomás rajtam a szüleim részéről, és sajnos szakítottam az akkori szerelmemmel. Teljesen összetörtem ezzel. Soha többé nem beszéltünk, még felnőtt fejjel is amikor egyszer találkoztunk, még akkor is neheztelt rám.
Épp ezért tudom milyen rossz érzés ha valakit tiltanak attól akit nagyon szeret. És ez csak gyerekszerelem, főleg az első szerelem a legszebb dolgok egyike az életben.
11 éves múlt a lányom.
Én biztos hogy nem fogom tiltani ha majd eljön az ideje és szerelmes lesz. Persze, nyilván el fogok beszélgetni vele úgy mindenről hogy ennyi idősen mi fér bele mi nem. De már most látszik hogy teljesen engem formáz ( mind külsőleg-mind belsőleg), és ha az akkori gyerek önmagamból indulok ki, nekem egy szájrapuszi is olyan hatalmas dolognak számított akkor hogy a fiúm 3 hónapot biztos várt míg eddig is elértünk. Viszont egy szájrapuszitól is szinte megrészegültem, madarat lehetett volna fogatni velem, a rózsaszín ködről meg ne is beszéljünk.
ma 18:26: mi leszel felnőttként?! o.o
Ja és mielőtt le öregeznél: 14/l
Remélem, hogy NEKI még nem lesz igénye 13 évesen!
3 hónap választ el tőle, de szerencsére egyáltalán nem érdeklik még a fiúk, ami nem is baj, mert bőven ráér!
Az, hogy sokan természetesnek veszik, hogy 12-13 éves lányuk kézen fogva sétál, csókolózik nála 5-6 évvel idősebb fiúval, nekem fura. Az a fiú előbb-utóbb többet is akar.
A mai fiúk pedig nem arról híresek, hogy várnak 3-4 évet!
Szerintem ez attól függ,hogy a lány mennyire érett.
13 éves bőven elmúltam,amikor összejöttem egy nálam 4 évvel idősebb fiúval.11 hónapja együtt vagyunk,azóta betöltöttem a 14-et. A mai világban szerintem hiába tíltanád,találna alkalmat a fiúra.12 évesen volt egy 9 hónapos kapcsolatom,úgymond első "szerelem".Vele először szájrapuszi volt elég sokáig,aztán 1,5 hónap után csók.Egyébként ha attól félsz hogy lefog feküdni a pasival,beszélgess vele erről.A védekezésről meg úgy a fontosságáról a szüzességnek.Én pont a 14-dik szülinapomon vesztettem el,nem bántam meg.Anyukámnak elmondtam,nem akadt ki,inkább mellettem állt,beszélgettünk órákat is erről.A mai napig megbeszélek vele mindent.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!