Szülők, hogyan reagálnátok ha a 17 éves kamasz fiatok azzal állna elő, hogy időnként állatvért iszik?
Csak a külsejéből asszociáltam, meg a csirkéből.
Amúgy pedig sátánista főpap, csak ne arra az oltáros-áldozatos biszbaszra gondolj, hanem a LaVeyi sátánizmusra (önmagadat fogadod el istennek).
üdv: az elötted szóló (:
ja, lehet, hogy a külseje nem egyedülálló (mármint trashmetálénekesek meg egyéb huncutságok körében, de mivel neki olvastam az ön(?)életrajzát, nem fogok a Deathstarsra asszociálni.)
..és nem kötözködésből..de ha nem vinnéd azonnal dokihoz, akkor mégis mit tennél vele?
Én is olvastam, és igen a DS-re én sem :D
egyébként szerintem nem kell felfújni, első kérdés: "miért?" és csak aggodalomkeltő válasznál kellene orvoshoz vinni
OFF
21:03
"Amúgy pedig sátánista főpap"
Ezt a baromságot honnan szedted? Nem, Manson nem sátánista pap( egyszer meg is kérdezték sátánista-e, amire úgy felelt, hogy olyannyira sátánista, amennyire keresztény, magyarul semennyire. Ő ateista), nem, nem vetette ki a lengőbordáit, csak azért, hogy le tudja magát sz.pni egy koncerten, nem ,nem hányt a közönségbe és a heréjét sem lőtte ki űrbe. Ez mind alaptalan pletyka. Manson intelligens ember. Polgárpukkasztás. Erre építette a karrierjét. "Csak a külsejéből asszociáltam"
Miért a külsőről ítélsz? Manson még teljesen normálisan néz ki egy pár emberhez képest.
na pá:
http://www.youtube.com/watch?v=rvf1DMDTosk
On
Megkérdezném tőle, hogy miért csinálja ezt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!