Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Szülők, hogyan reagálnátok ha...

Chrishu kérdése:

Szülők, hogyan reagálnátok ha a 17 éves kamasz fiatok azzal állna elő, hogy időnként állatvért iszik?

Figyelt kérdés

2012. okt. 23. 18:07
1 2 3 4
 21/36 anonim ***** válasza:
86%

Csak a külsejéből asszociáltam, meg a csirkéből.

Amúgy pedig sátánista főpap, csak ne arra az oltáros-áldozatos biszbaszra gondolj, hanem a LaVeyi sátánizmusra (önmagadat fogadod el istennek).

üdv: az elötted szóló (:

2012. okt. 24. 21:03
 22/36 anonim ***** válasza:

ja, lehet, hogy a külseje nem egyedülálló (mármint trashmetálénekesek meg egyéb huncutságok körében, de mivel neki olvastam az ön(?)életrajzát, nem fogok a Deathstarsra asszociálni.)

..és nem kötözködésből..de ha nem vinnéd azonnal dokihoz, akkor mégis mit tennél vele?

2012. okt. 24. 21:08
 23/36 anonim ***** válasza:
43%
hülyeségből vért iszik néha, ti meg sátánistának állítjátok be :D szerintem azt sem tudja mi az
2012. okt. 25. 09:41
 24/36 anonim ***** válasza:

Én is olvastam, és igen a DS-re én sem :D

egyébként szerintem nem kell felfújni, első kérdés: "miért?" és csak aggodalomkeltő válasznál kellene orvoshoz vinni

2012. okt. 25. 15:12
 25/36 anonim ***** válasza:

OFF

21:03

"Amúgy pedig sátánista főpap"

Ezt a baromságot honnan szedted? Nem, Manson nem sátánista pap( egyszer meg is kérdezték sátánista-e, amire úgy felelt, hogy olyannyira sátánista, amennyire keresztény, magyarul semennyire. Ő ateista), nem, nem vetette ki a lengőbordáit, csak azért, hogy le tudja magát sz.pni egy koncerten, nem ,nem hányt a közönségbe és a heréjét sem lőtte ki űrbe. Ez mind alaptalan pletyka. Manson intelligens ember. Polgárpukkasztás. Erre építette a karrierjét. "Csak a külsejéből asszociáltam"

Miért a külsőről ítélsz? Manson még teljesen normálisan néz ki egy pár emberhez képest.

[link]

[link]

na pá:

http://www.youtube.com/watch?v=rvf1DMDTosk

On

Megkérdezném tőle, hogy miért csinálja ezt.

2012. okt. 25. 16:38
 26/36 anonim ***** válasza:
nyugalom, ember. olvasd el mégegyszer a válaszomat! a LaVeyi sátánizmusnak csak a neve sátánizmus, magadat fogadod el a saját istenedként, szóval ez majdhogynem ateizmus. nem értem, mért kell támadnod, mikor lényegében egy véleményen vagyunk.
2012. okt. 25. 20:17
 27/36 anonim ***** válasza:
70%
De ez komoly kérdés 100% ??
2012. okt. 27. 11:12
 28/36 anonim ***** válasza:
88%
Edward, te vagy az?
2012. okt. 29. 16:46
 29/36 anonim ***** válasza:
79%
A fiad megszerette a vámpírokat és a démonokat, s úgy hitte, ha vért iszik, hasonlít rájuk. Mond el neki, hogy továbbra is csak egy ember.
2012. nov. 1. 09:16
 30/36 anonim ***** válasza:
70%
hát ez nagy!! mindenki milyen komolyan válaszol rá!köszönöm, feldobtad az estémet! :DD
2012. nov. 1. 21:27
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!