Tényleg fura lenék és nem vagyok olyan, mint egy normális kamasz lány? 15/L
én is ilyen vagyok/voltam,párkapcsolatra nincs is szükségem,elvagyok egyedül a családdal,haverokkal
úszóedzésekre járok,tanulok,nyelvsuliba járok,kutyámmal,cicáimmal vagyok
Jönni fog majd egy fiú, akit szeretni fogsz és ölelgetni:-). Azért érzed ezt, mert még nem voltál szerelmes. Semmi baj sincs veled, de hidd el, ha egyszer egy olyan fiúval találkozol majd, aki felkelti az érdeklődésedet, Te is fogsz róla a barátnőiddel beszélgetni és csókolozni is akarni fogsz majd:-).
35N
Nem vagy furcsa...
Nekem már volt egy pár pasim, és egyre inkább kezdem úgy gondolni, hogy nem kell pasi, és undorítóak...(ezt teszi a kihasználás)
18/L
10 évesen én is így gondolkodtam...:DD
Majd később téged is érdekelni fognak, addig örülj amíg nem.:D
Nem vagy fura.
Annyival is kevesebb bajod van. Örülj neki.
Én 16,5 évesen csókolóztam először. Amíg a többiek sutyorogtak a pasikról, addig én mentem velük edzésre. Sokszor csúfoltak is amiatt, h még nem voltam szerelmes 15 évesen, még is "normális" lettem.
Így több időd marad magadra. Egész ember leszel/vagy egyedül is, nem úgy mint mások. Mindennek eljön az idelye. Nem vagyunk egyformák.
23L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!