Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Tényleg fura lenék és nem...

Tényleg fura lenék és nem vagyok olyan, mint egy normális kamasz lány? 15/L

Figyelt kérdés
szinte mindenki azt mondja furcsa vagyok,amiért nem vagyok oda a szerelemért.ritka az olyan fiu aki tetszik,utálom a szerelmes filmeket vagy ha az utcán csókolóznak meg olelkeznek mások az szerintem undoritó,ha csinálják akkor legalább ne nyilvánosság elott.és azt is utálom amikor a barátnoim nyavajognak,hogy elhagyta oket a pasijuk,vagy,hogy ez a srác cuki meg az,szerintzem meg mind olyan,mint egy b*zi.és még soha nem is csókolóztam és nem is várom ezt.szerintem nem vagyok fura csak érdekel,hogy mások,hogy gondolják
2012. okt. 23. 13:02
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
85%

én is ilyen vagyok/voltam,párkapcsolatra nincs is szükségem,elvagyok egyedül a családdal,haverokkal

úszóedzésekre járok,tanulok,nyelvsuliba járok,kutyámmal,cicáimmal vagyok

2012. okt. 23. 13:10
 2/11 anonim ***** válasza:
100%

Jönni fog majd egy fiú, akit szeretni fogsz és ölelgetni:-). Azért érzed ezt, mert még nem voltál szerelmes. Semmi baj sincs veled, de hidd el, ha egyszer egy olyan fiúval találkozol majd, aki felkelti az érdeklődésedet, Te is fogsz róla a barátnőiddel beszélgetni és csókolozni is akarni fogsz majd:-).

35N

2012. okt. 23. 13:37
 3/11 anonim ***** válasza:
100%
Nem vagy furcsa..Csak még nem jött el Nálad a szerelem ideje. Majd eljön az is.
2012. okt. 23. 14:13
 4/11 anonim ***** válasza:

Nem vagy furcsa...

Nekem már volt egy pár pasim, és egyre inkább kezdem úgy gondolni, hogy nem kell pasi, és undorítóak...(ezt teszi a kihasználás)

18/L

2012. okt. 23. 16:13
 5/11 anonim ***** válasza:
18%

10 évesen én is így gondolkodtam...:DD

Majd később téged is érdekelni fognak, addig örülj amíg nem.:D

2012. okt. 23. 19:16
 6/11 A kérdező kommentje:
nem 10 éves vagyok
2012. okt. 23. 19:18
 7/11 anonim ***** válasza:
55%
Semmi gáz veled, teljesen normális vagy. A mai világban divat már 12 évesen "járni" meg pasizni, az, hogy Te nem ilyen vagy, csak azt jelenti, hogy komolyabb vagy az átlagnál. Majd eljön aki érdekel, semmiről nem vagy lekésve.
2012. okt. 23. 19:35
 8/11 anonim ***** válasza:

Nem vagy fura.

Annyival is kevesebb bajod van. Örülj neki.

Én 16,5 évesen csókolóztam először. Amíg a többiek sutyorogtak a pasikról, addig én mentem velük edzésre. Sokszor csúfoltak is amiatt, h még nem voltam szerelmes 15 évesen, még is "normális" lettem.

Így több időd marad magadra. Egész ember leszel/vagy egyedül is, nem úgy mint mások. Mindennek eljön az idelye. Nem vagyunk egyformák.

23L

2012. okt. 24. 07:12
 9/11 anonim ***** válasza:
Nem azt mondtam, hogy 10 éves vagy, csak hogy akkor gondolkodtam így. Én se értettem, a barátnőm hogy képes órákat áradozni a pasikról.. Aztán ez úgyis változni fog, de örülj amíg nincs ilyen gondod.:D
2012. okt. 24. 13:22
 10/11 anonim ***** válasza:
Azért ha 5-10 év múlva is ugyanígy vélekedsz, érdemes lesz meglátogatnod egy pszichológust. Lehet, hogy aszexuális vagy. Persze fiatal vagy még, jöhet bárki, aki megváltoztatja a véleményed. :)
2012. nov. 4. 20:19
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!