Szülők, hogyan reagálnátok ha a 17 éves kamasz fiatok azzal állna elő, hogy időnként állatvért iszik?
Kérdező...
Tán valami városi piperkőc vagy? Amit írtam az nem kamu, ilyenek léteznek :-)
3-as voltam.
Igen, a disznóról halottam már de a tyúkról nem.
Valahogy levesbe főzve szokatlanul hangzik
Vagy pszichológushoz vinném, vagy nekiesnék, és szívnék a véréből, hogy megtudja, hogy milyen is az...xD
Bár igazából ezt nem szülőként, sokkal inkább kortársaként tenném meg...szegény állatoknak a vérét venni...(jó az más, ha megfőzik/sütik őket, és aztán fogyasztják el)
A biztonság kedvéért kihúzatnám az összes fogát:)))
Emberét még nem próbálta?Küldhetek pár jól megtelt tampont..
Először ledöbbennék. Aztán megkérdezném miért teszi. És h miért jó az neki. Komolyan kíváncsi lennék rá.
Ha nem tudna értelmes választ adni, akkor irány pszichológus. (Nem rossz indulatból persze.) De ha meg tudja magyarázni, valószinű akkor is.
17 éves lányként mondom, hogy undorító, amit csinálsz. Édesanyád helyében nagyon kiborulnék. Alpból nem eszek semilyen belsőséget, sőt még a hús inas részeit sem, gondolhatod mennyire tolerálnám a perverziódat..Lehetne fültágítód, piercinged, motorozhatnál, cigizhetnél, elengednélek bulizni..de vért inni?! Egyáltalán hogy jutott eszedbe? Különben gondolj bele, egyszer elég kifognod egy beteg példányt, aztán gondolkozhatsz a kórházban, hogy hogy magyarázod ki a madárinfluenzát. El tudom képzelni ahogy csontsoványan, fehér bőrrel, hosszú fekete hajjal (szóval elég Marilyn Mansonosan) ülsz a csirkeólban, mozdulatlanul, hogy megszokják a közelségedet, majd egy óvatlan pillanatban lecsapsz és kitekered a kendermagos nyakát, aztán rábuksz a sebre..pfujj. (amúgy még Marilyn Manson sem bántotta a csirkéket, volt is a zenekarnak egy kabalatyúkja, de sajnos a rajongók széttépték őt koncert közben)
Ja és én Édesanyád helyében biztosan elvinnélek pszichiáterhez.
(Amúgy be kell valljam egyszerre undorít és érdelel a sztorid. Mondd már el, mért csinálod..meg egyáltalán honnan szerzel kecskét meg csirkét? Tekintve hogy nem hallottál a #3as által felsorolt kajákról, kétlem hogy kószáló háziállatokkal körülvéve laksz, fel sem tűnik ha 1-1 jobblétre szenderül..)
Engem is érdekel, írhatsz privátot amennyiben van hozzá kedved (és a "gyerek" vagy)
amúgy meg nem kéne azonnal dokihoz fordulni...
(mellesleg Manson hogy jött ide?nem sátánista a kinézete meg nem is olyan egyedülálló)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!