Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Nem ciki? Tudnátok segíteni?...

Nem ciki? Tudnátok segíteni? Mindenféle választ várok. (többi lent)

Figyelt kérdés

Sziasztok!

14 éves lány vagyok, s bár tudom, hogy még nem kéne fiúznom, de az osztálytársaim, évfolyamtársaim, sőt már a nálam kisebbek (8.-os vagyok)is fiúznak/csajoznak.

Én nem abban az értelemben akarok pasizni, én csak egy társat szeretnék magam mellé, akiben bízhatok, megvéd és szeret.

Nem értem miért alakult bennem ki ez a kényszer, mert nem váltak el a szüleim, és semmi családi tragédia nem történt eddig soha.

A másik meg hogy még sohasem csókolóztam. Szerintetek baj? Szerintem nem, csak az engem körülvevő diákok mindegyike csókolózott már, és zavar, hogy egyfolytában dicsekednek vele. De én nem úgy szeretnék csókolózni, hogy nyaljuk-faljuk egymást, csak szépen, pont hogy összeérjen a szánk.

Ebben-sőt mindenben-más vagyok, mint a többi. Ez vajon rossz?

Most pl. aki tetszik (és úgyérzem szerelmes is vagyok belé) 7. osztályos.

És már az osztály legcsúnyább lányának is volt annyi pasija, hogy azt a két kezén nem tudná megszámolni. Jó, mondjuk én se vagyok valami szép (főleg, hogy szemüveges vagyok), de ezért mégis...

Szerintetek mi van velem?

2012. okt. 19. 23:08
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
előző 15/f
2012. okt. 20. 18:10
 12/17 anonim ***** válasza:
100%

Egyáltalán nem ciki. Inkább az a ciki, amit az osztálytársaid csinálnak. Nem kell mindent elhinni nekik, csak a szájuk nagy. Azt hiszik ez menő.

Amit érzel nem kényszer, teljesen normális dolog, ha ennyi idősen vágysz a szerelemre és lassan a nemi életre is. Az a fontos, hogy ne azért akarj fiúzni, mert mások is ezt teszik, ne azért csókolózz, mert rajtad kívül már mindenki csinálta. Csak azzal, akit szeretsz, csak akkor, ha ő is viszont szeret és mindketten kész vagytok egy kapcsolatra. Semmit sem kell elkapkodni, mindennek eljön a maga ideje. Te más vagy mint ma a legtöbb korodbeli, de ez jó dolog. Egyenlőre koncentrálj csak a tanulásra, számodra az legyen a fontos, főleg most, hogy jövőre középiskolába mész. Meglátod sokra viszed még.

Ne érzed magad csúnyának, mert szemüveges vagy. Az egyáltalán nem csúfít. Sőt, vannak akik csak azért hordják, mert jól néz ki.

2012. okt. 20. 21:14
 13/17 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem ez PONT magánügy. Mármint, hogy mikor kezded el a dolgokat, ne mások után hajtson a csordaszellem, mehetsz a saját fejed után. Majd úgyis eljön az, hogy lesz benned egy hiányérzet, és akkor majd szépen jönni fog minden magától... Vagyis szerintem, nem vagyok szakértő.:)

14/F (Mellesleg a szemüveges csajok az esetem;)))

2012. okt. 20. 23:52
 14/17 anonim ***** válasza:
100%

Annyi van veled,hogy te még becsületes,erkölcsös,normális 14 éves vagy!Micsoda meglepő és eszméletlenül ritka..mondjuk még 3 évvel ezelőtt nem tudtam annyi k*rváról,mint most amennyi van..nem volt ennyi alapozós p*csa!Hihetetlen!!

Amúgy nem baj az,ha nem csókolóztál,ne görcsölj rá!A legrosszabb,ha valamire rágörcsölsz..akkor tuti,hogy nem fog olyan jól menni.Amúgy az első nekem nem volt jó..a második emberkével isteni volt*.*:)

Szedd fel azt a hetedik osztályost.:D

Ennyi az egész:éldd az életed,ahogy neked tetszik,tedd azt,amire vágysz,tegyél az egészségedért,küzdj meg a problémákkal,nehézségekkel!

És jól jegyezd meg:a különcök néha normálisabbak,mint az átlag..

17/L

2012. okt. 21. 01:19
 15/17 anonim ***** válasza:
66%
Szia! Szerintem is ráérsz. Egy lány annyit ér, amennyit egy fiú hajlandó adni érte.. Van aki egy kólát ér, van aki egy hónapnyi ,,együtt járást", van aki pár szerelmes verset.. És vannak azok a kevesek, aki egy egész életet.. Sajnos én is beleestem az osztálytársaid hibájába, de nagyon nem vagyok rá büszke, sőt! Szégyenlem magam, hogy nem a férjem volt az első az életemben.., de az időt nem lehet vissza fordítani. Remélem Te jobban döntessz! Sőt azt is remélem, hogy majd a lányom is jobban dönt..
2012. okt. 22. 18:08
 16/17 anonim ***** válasza:

Normális, amit érzel, nincs semmi gond.

Az sem gond, ha nem hajt a csordaszellem, ettől függetlenül lehetnek és lesznek (vannak?) barátaid. Lehet, hogy nem te leszel a legmenőbb arc a suliban, de akik szereti fognak, azok mellett garantáltan jól fogod érezni magad.

A többiek meg... a java, amit előadnak, szinte biztos, hogy kamuduma.

2012. okt. 22. 22:48
 17/17 anonim ***** válasza:
Egyáltalán nem ciki, sőt, ez lenne a normális.
2012. okt. 30. 20:01
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!