Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A "kisugárzás" valójában egy romantikus kifejezés a külső jegyekre. Miért ciki ezt beismerni, és miért körítenek hozzá mindenféle maszlagot és közhelyet?
Azért van a "maszlag", mert a kisugárzást nem a külső jegyek jelentik.
A kisugárzás az (is), amikor találkozol valakivel, akire egyébként csípőből rámondanád, hogy bűnronda, de valamiért oda meg vissza vagy érte.
*taps*
Nincs kicsit korán a mai hisztihez?
A kisugárzás inkább viselkedéskultúrát, mozgáskultúrát, gesztusokat, arckifejezést jelent, mintsem külső jegyet. De ha te színvak vagy, hiába mutogatjuk a szivárványt.
Jaj hát ezt mondom. Csak és kizárólag a pénz apénz a pénz
Igen nekem már volt olyan pasim aki csúnyácska volt. Jah és tök csóró. Sőt. Több ilyen párt is ismerek. Na ezt kapd ki
4
Ez annyira igaz. Hiába magyarázzuk neki
Jah h akkor most én is ronda vagyok. Értem. Lehet meglátnál leesne az állad.
Az h te csak ezt látod magad körül nem azt jelenti h csak ez létezik
11:05 vagyok:
Én pedig nem vagyok sem "csóró" (akkoriban sem voltam, bár ugye ez a szüleim anyagi helyzetétől függött), a pasizással pedig soha nem volt gondom (sőt...). Próbálsz hülye érveket felhozni az állításod mellett, de mindegyik sántít. Inkább feküdj még vissza kicsit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!