Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Life is beautiful kérdése:
Az életvidámság, mosolygás mennyit dob a kisugárzáson, és az állandó szomorkodás mennyit veszít abból?
Figyelt kérdés
szerintetek undorító az ha vkinek nincs életkedve ?2011. nov. 17. 19:11
2/8 anonim válasza:
Csak 1 kérdés:
Ha pasi lennél és imserkedni akarnál, kihez mernél odalépni egy kedves lányhoz, aki mosolyog, vagy egy mufurchoz?
Meg is van a válasz. :)
23/L
3/8 anonim válasza:
A szomorú emberek látványa kiábrándító.
Kipróbáltam a "mosolyogj rá a világra, és az visszamosolyog rád" sztorit. BEJÖTT. Persze Én csak lányokra mosolygok.
Meg ki akar kezdeni egy búvalbaszott emberrel?
F@sz se kiváncsi a negatívkodására.
4/8 atilis válasza:
Hát igen, de ha ez nem belülről jön, akkor csak megjátszás, ami meg úgyis kiderül, akkor meg már jobb, ha saját magát adja az ember, abból nem lehet csalódás.
5/8 A kérdező kommentje:
igazatok van..utolsó neked is
meg kéne változnom.
2011. nov. 17. 20:40
6/8 anonim válasza:
Én egy mindig mosolygós lány vagyok. A többségében önmagamból fakad de van, hogy csak "álca" - nem szeretem ha mások akikhez semmi közöm a problémáimról kérdezősködnek, ha látják mi a bajom. Nem szoktam a gyengeségeim elárulni. De már az is egy jó kezdés, ha az ember meg tudja játszani akkor is ha rossz kedve van, mer tegy idő után ő maga is elhiszi hogy jókedvű. Ez olyan mint mikor a gyerek alvást színlel és a végén elalszik :)
7/8 anonim válasza:
És mi van akkor, ha szégyellek mosolyogni? Ha azt érzem, hogy csúnyább vagyok, ha nevetek, és ezért inkább komolyabb arcot vágok? 26F
8/8 anonim válasza:
Mindenki akkor a legszebb ha mosolyog... Jó ha egy foga van akkor nem feltétlen de az esetek többségében igen.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!