Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A "kisugárzás" valójában egy romantikus kifejezés a külső jegyekre. Miért ciki ezt beismerni, és miért körítenek hozzá mindenféle maszlagot és közhelyet?
Nem tartom elképzelhetetlennek, sőt, nagyon is hittem az ilyesmiben, aztán az évek, ellenpéldák sora és a példák hiánya azt sugallta, hogy ez nincs így.
Rám is mondták többen, hogy van kisugárzásom, de úgy tűnt, hogy ez külső és belső (de inkább külső) jegyeknek valamiféle egyvelege, ami az érzékeny pontjára tapintott, és/vagy neki volt valami illúziója velem kapcsolatban. Szóval nem az, amit a kisugárzás alatt érteni szoktak.
A kisugárzás NEM külső jegyek összessége. Például van egy kevésbé helyes srác, de határozott és tele van önbizalommal, jól tud beszélgetni. Vegyünk egy másik srácot aki helyes, ugyanakkor csendes, félénk, önbizalomhiányos. Szerinted melyik fiút fogják a nők vonzóbbnak találni, MIUTÁN elkezdtek vele ismerkedni? Nyilván az elsőt. Külső jegyek miatt? Nem...
Kérdező neked főként azért nincs szerencséd a nőknél, mert már az írásod alapján ordít rólad, mennyire nem vagy elégedett magaddal. Szerintem.
A ronda pasiknak is van kisugárzása, ha nem önbizalom hiányos, depressziós, nyavalygógép.
Volt egy ismerősöm, nem volt egy szépség (nagy darab, fua bőr), de mégis valami nagyon megfogott benne, egy elég határozott, vicces, kedves srác volt. Na ez a kisugárzás, az ilyen megfoghatatlan dolog...
Én meg kövér vagyok, bőrbeteg, de mivel nem estem kétségbe, nem vagyok depressziós az emberek keresik a társaságom, mert jó velem lenni, beszélgetni, hülyülni, vagy akár a szerelem is betalálhat, ne egy férfit megfogtam, pedig nem voltam az ízlésük.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!