Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » El van kényeztetve? Szerintem...

El van kényeztetve? Szerintem ez már túlzás?

Figyelt kérdés
Unokahúgom 15 éves, anyukája egyedül neveli, de szó szerint mindent megkap.. Hetente fodrász, naponta új ruhákat kap zara..stb Ma hivott fel lelkesedve, hogy megkapta az iphone 5 öt, én se vagyok öreg 24 vagyok de szerintem ez tulzás ?
2012. okt. 18. 22:22
1 2 3
 21/24 anonim ***** válasza:
53%

Mennyit beszélget anyuka a kislánnyal? Abból sose elég. A tárgyaktól nem fog fejlődni, boldogabb és önállóbb se lesz . Anyunak biztosan van egy jókora adag lelkifurdalása, és nem mer "lemaradni", de rossz úton jár.

Segíts nekik!

2012. okt. 20. 18:30
 22/24 anonim válasza:
91%
Egyszer úgyis megtudja hogy ő nem a világ ura.
2012. okt. 21. 17:21
 23/24 anonim válasza:
53%
El van kényeztetve a kishölgy, nagyot fog koppani majd, ha majd nem anyuci tartja el már.
2012. okt. 24. 14:00
 24/24 nempublikus válasza:

Ezzel az édesapa hiányát próbálja pótolni. Nem jól teszi.

Engem is sokáig nevelt anyukám egyedül (apám is néha előkerült,de csak rossz volt,ha a közelben volt). Nekem anya apám hiányát sokszoros figyelemmel és kedvességgel próbálta pótolni. Amit nagyon szeretnék,én is megkapom,ha idővel is, de engem már úgy nevelt, hogy nem akarok mindent egyből. Szóval elrontja,mert a kiscsaj előbb utóbb leesik a felhők közül,és nagyot fog koppanni. Örülj, hogy te nem vagy ilyen :)hidd el,hogy ezt elmondhatod,többet ér,mint egy Iphone 5 :))

2012. nov. 3. 20:40
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!