Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Hogyan segítsek a hugomnak...

Hogyan segítsek a hugomnak elfogadni a helyzetet?

Figyelt kérdés
apa randizik egy ideje egy novel,aki nagyon aranyos én kedvelem,de a 9 éves hugom utálja ot pedig semmi oka rá.apával nem beszél én pedig nem akarom,hogy velem se beszéljen,de nem tudom,hogy magyarázzam el neki ezt az egészet úgy,hogy ne utáljon meg.
2012. okt. 11. 16:58
1 2
 11/13 A kérdező kommentje:
a hugom még nem igazán tudja megérteni,hogy apának kell valaki más anyán kívul,és,hogy szerelmes.már sokszor próbáltam vele beszélni,de nem akarja,hogy errol beszéljunk vele.lehet mert anya még csak 2 éve ment el. én 16 éves lány vagyok.
2012. okt. 17. 18:17
 12/13 anonim ***** válasza:
100%
HŰ,ez egy nagyon nehéz helyzet,minden elismerésem a tiéd.Igen,sajnos a húgod mivel még kicsi,pontosabban "középidőben" van a kicsi meg a nagy között,nehéz neki felfognia a történéseket.Sokat nem tehettek az idő,majd természetesen segíteni fog.És ha semmi nem hat,tényleg csak az idő.Megkérdezhetem,ha nem szeretnél ne válaszolj,hogy anyukátok beteg volt?
2012. okt. 17. 20:41
 13/13 anonim ***** válasza:
Szerintem lassan apránként szoktassátok a gondolathoz. Az is leeht, hogy később elfogadja ha okosabb lesz és megszereti. Viszont ha belegondolok, hogy az osztálytársaim nagyok, és régóta nem tudja egyik sem elfogadni, ha van egy "új" ember a csládban, akkor azt mondanám, hogy már majdnem felnőttként elfogadja. Ha nagyon szoros volt a mapcsolata anyukátokkal, akkor 5 évbe beletelik. Főleg, hogy kicsi, a másik meg hogy abba a korszakba fog lépni, amikor lázad. Nem akarok ijesztgetni, de nehéz lesz!
2012. okt. 22. 15:22
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!