Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Engednétek 12 éves lányotoknak...

Engednétek 12 éves lányotoknak, hogy 16 éves fiúja legyen? Mindketten nagyon jó tanulók, teljesen megbízhatóak, ismerem a fiú szüleit is és nagyon jóban vagyunk egymással. Az egyetlen probléma a sráccal hogy cigizik.

Figyelt kérdés

Illetve meg engednétek neki hogy egymásnál aludjanak? Nem csak ketten hanem mondjuk úgy 6-an. A lányom nagyon társasági ember, állandóan barátkozik, sok haverja van és így 6-an szoktak össze jönni. Mindig is idősebb korosztály felé vonzódott, így nem fogtok meglepődni de a haverjai akik itt aludnának, azok is 14-17 évesek :) .

A fiúról még annyit hogy a hip-hop stílus kedvelője, szóval néha köpköd (azt mondta csak megszokás) meg graffitiket rajzol, de papírra csak.

2012. okt. 7. 13:44
1 2 3 4 5
 31/41 anonim ***** válasza:
jézus:DD ez még nekem is sok pedig csak 14 éves vagyok,de ez nevetséges:D már bocs:"D
2012. okt. 14. 01:14
 32/41 anonim ***** válasza:
De gáz, hogy felnőttnek tetteted magad.
2012. okt. 14. 17:30
 33/41 anonim válasza:

Előre is bocs, hogy ha kicsit zavaros lesz.

12 évesen 16 éves fiú?---> Szakadok a röhögéstől, mennyire kis buta "liba" lehetsz.

Tényleg gáz, hogy anyukád nevében írtál.

A lényegre térek:

Nekem is vannak 17-18 éves barátaim, de, őket is egy évbe talán ha 4-5x látom őket(abból 2 nyaralás=2x10nap) Nagyon rendes srácok, soha nem vinnének / vittek bele a rosszba...

A haveros témáról meg annyit...Ez nekem úgy jött le, az egészet azért csinálod, hogy "menő" legyél.Na de kinek a szemében? 16-17 éves "haverjaid"? Max mindegyik át megy rajtad oszt' csá.Barátaimmal én is eljárok mit tudomén városba, mekibe moziba stb, néha kicsit trollkodunk(fogjuk a mekiből az összes tejszínt, és egymást dobáljuk),de ennyi.Minden héten 1x MAX 2x elmegyünk kicsit flangálni..

Összegszés:

Apád, anyád helyében 18 éves korodig nem engednélek el SEHOVA, már csak azért is.

UI.:Szerintem az idősebb "haverjaid" azért barátkoznak veled, hogy a hátad mögött jól kiröhögjenek.

13/f

2013. jan. 9. 22:47
 34/41 anonim válasza:

Sziasztok!

Egyet értek mindenkivel.

12 évesen nem ezen kéne még gondolkodnod.Tudod szokták mondani azt hogy gyerek szerelem.Ennek az értelme hogy 2 kiskoru gyerek szerelmes. Amikor még ovis voltam én is voltam szerelmes. De nem nálam 4 évvel idősebbe. Most leszolhattok de akkor még azt se tudtam miből áll az egész.Igen én is 12 éves vagyok. Leginkább az utcso válaszoló mondta el amit gondolok. Igen gáz az is hogy anyukád nevében írsz.Eddig még nem láttam olyan szülőt aki ezt megengedte volna. Én utoljára egy osztály társak közti ottalvós bulin voltam.

Igen voltak fiuk is . De mind 12 éves.

Ha tudnád mennyi kárt tehet benned...

Napjainkban az se gáz ha egypárt alkot egy 22 éves csaj és egy 32 éves pasi.Ők jogilag ès testileg is felnőttek. Ha felnőtt leszel akkor talán majd lehet.

Egyébként a szüleid mit szólnak ehhez ???

Az enyémek már rég elküldtek volna otthonról...

2013. jan. 28. 15:44
 35/41 anonim válasza:
én biztos nem engednék egy 12 évest egy 17 évessel
2013. márc. 2. 20:45
 36/41 anonim válasza:

Hehe látom is a következő kérdésed majd egy év múlva ez lesz

: 13 éves vagyok és terhes hogy mondjam el anyának? :D

Na kb ez lesz ez a pasi csak kihasználja az ilyen kis hiszékeny lib@at mint te mert másnak úgy se kell.Ha esetleg mégis 12 évesen járnál valakivel az legyen veled egykorú, mozi,séta stb.. de nem bulik meg ottalvás!! Majd 16-17 évesen..És kérlek szálj le földre és ne legyél egy kis beképzelt lib@ akin majd 15 éves korára átmegy rajta a fél város!! ;)

2013. márc. 5. 11:46
 37/41 anonim válasza:
Hát, nem nagyon tetszene. És kiscsaj, ne nagyon csodálkozz, ha 15-16 évesen majd véletlenül "némi" erőszak áldozata leszel egy szép napon. Az efféle viselkedés szinte predesztinálja a lányokat, hogy nagy csalódásokat szenvedjenek el az életben.
2013. márc. 13. 10:18
 38/41 anonim ***** válasza:
0%

Ne haragudjatok, de vannak, akik sokkal idősebbekkel barátkoznak.

Én vagyok itt erre az élő példa. :D

Kicsi korom óta a nálam 3-4 évvel idősebb unokatesóimmal voltam, a szomszéd srác is 2-3 évvel volt idősebb nálam, folyton fociztam vele. Tisztára kiképezett. :D

Most is azt hiszem, hogy az osztálytársaimmal nem értek szót. Gyerekesek...

A haverjaim 14-16 évesek, a barátom 15 éves. Anyu ellenezte egy kicsit, de végül meggyőztem, hogy se nem akarok vele lefeküdni, se nem fogok vele elszökni Dél-Koreába, úgyhogy a legrosszabbak kilőve. Más meg nem nagyon történne. :D

Idősebbnek nézek ki a koromnál, és nem rakom ki mindenemet, tornacipő, póló/pulcsi farmer-kombót hordok.. Maximum szegecses cuccokat. Rocker lélek vagyok.

Senki sem szabhatja meg, hogy kivel barátkozzak.

Én szívem szerint, ha az anyád lennék, elengednélek, mert gondolom semmi ilyesmit nem csinálnátok, amiket fent említettem. De mivel nem vagyok az, sajnálom, itt csak a real-mum dönt. :D

L/13

2013. márc. 28. 15:38
 39/41 anonim ***** válasza:

drága utolsóó:D

Ne legyél már ilyen nagyra magaddal,hogy idősebbekkel barátkozol..szerintem nagyon sok ember barátkozik idősebbekkel,mondjuk én is szóval én is élő példa vagyok rá..már kiskoromban is 4 évvel idősebb fiú volt a legjobb barátom:D mostmeg 15 éves vagyok a baráti körömből én vagyok a legfiatalabb a többiek 17-22 évesek.. szóval ennyit erről.Nemhiszem,hogy olyan érett lennél,hogy a saját korodat gyerekesnek tarthatnád,még én is tök normálisan eltudok beszélgetni 7.-esekkel.De ahogy érzed,mindenki szeret nagyobbnak tűnni.Ezt nem bántásnak írtam,csak így pár sorodból annyira úgy tűnt hogy el vagy szállva magadtól mert idősebbekkel spanolsz

De amúgy nem is ez a lényeg mert az teljesen más,hogy egy 12 éves kislány együtt akar aludni a barátjával,és se engedném meg..nekem még most se engedik meg hogy ott aludjak fiúknál..mikor bulizni megyek(akár valakihez házibuliba) akkor is inkább értem jönnek,vagy adnak pénzt taxira csak ne aludjak mondjuk a barátomnál:D

15/L

2013. márc. 29. 11:32
 40/41 anonim válasza:
Offtopic: Kedves 2 utolsó hozzászóló :D A korkülönbség nem a 3-4 évnél kezdődik. Én 30 vagyok, a barátnőm 19, nemsokára 20 lesz. Ehez mit szóltok?
2013. ápr. 1. 14:50
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!