Probléma, vagy beteges, ha ennyi idősen érdekelnek ezek? Szülők! Ti mit szólnátok hozzá?
Azt gondolnám, hogy furcsa az érdeklődési köre, és remélném, hogy kinövi.
De nem, azt nem gondolnám hogy "jaj istenem milyen okos, komoly lány, biztosan tudós lesz vagy orvos, vagy gyógyszerész".
Sokszor vannak a kamaszoknak furcsa szokásai, amit vagy tudatosan vesznek fel, hogy érdekesebbnek, különlegesebbnek tűnjenek mások szemében, vagy tudat alatt, de kinövik.
Ritka, hogy ami 12 évesen egy gyereket érdekel, az lesz majd a foglalkozása is...mármint egy drogmániás kiskamasz általában csak a filmekben lesz gyógyszerész, vagy orvos, a való életben még a pályaválasztásig legalább 5 szakma lesz neki szimpatikus (többek között az ügyvéd, az állatorvos, és a légikísérő :))
Meglepődnék, de azok az orvosok is droggal "foglalkoztak/foglalkoznak", akik ez ellen küzdenek nap, mint nap.
Nyilván, ha célod lenne a drog ellen küzdeni és "megmenteni" másokat, akkor nem tulajdonítanék nagyobb lángolást neki.
De az biztos, hogy "ellenőrizném" a lányomat .. már ha tudom.
1. válaszoló: Ez vicces, én most pont légikísérő szeretnék lenni. :)
Egyébként, szerintem nem gond, hogy ezzel foglalkozol. Egyszerűen csak ez a téma érdekel. Persze tudom, a szülők nem éppen így gondolják, hiszen aggódnak értünk, és azt gondolják, hogy "Te jó ég, a gyermekem drogfüggő!", pedig anélkül is érdekelhet a téma, hogy kipróbálnád. Szerintem nincs semmi gond ezzel. Persze furcsa hobbi, de megértelek, nekem is voltak ilyen korszakaim, amikor érdekelt valamilyen téma, és csak azzal foglalkoztam, utánaolvastam, rákerestem az interneten stb. Nekem ilyen furcsa érdeklődésem a kommunizmus és a vallás iránt volt. Nem azért érdekelt a kommunizmus, mert kommunista vagyok, csak egyszerűen érdekelt a téma, így utánaolvastam. Szerintem veled is most ez van.
16/L
1. vagyok, 16 évesen én is az akartam lenni :))))) Aztán meg ügyvéd :) De akartam lenni tolmács, és pszichológus is.
:)
Én 13 évesen meg a halálról olvastam rengeteget, mert az érdekelt és a furcsa, brutális sérülések, meg betegségek. :D
Semmiféle öngyilkos hajlamom nem volt, egyszerűen csak érdekelt. :D Anyáék furcsállták, de ennyi. Azóta érdekel más. :D
21L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!