Probléma, vagy beteges, ha ennyi idősen érdekelnek ezek? Szülők! Ti mit szólnátok hozzá?
Szia, nekem is ez az egyik kedvenc témám. Csak én 17 éves vagyok és van több is amit már próbáltam (nem vagyok drogfüggő nyilván nem heroinnal kezdtem.) Érdekes, hogy 12 évesen már ezek érdekelnek, engem 12 évesen más foglalkoztatott, most körülbelül egy-másfél éve én is elkezdtem érdeklődni ezek iránt.
Legalább te tudni fogsz valamit a drogtémáról (mondjuk a legtöbbet akkor tudhat meg az ember, ha ki is próbálja és többször is alkalmazza) nem csak annyit, hogy "húú hát abba beledöglesz", aki drogozik az rossz", "minden drogos a drogozásba hal bele", "behaluzol", "rámegy az életed" stb... Nem szeretem az olyan embereket, internetes oldalakat, vagy bármi más tudatmódosító szerekről szóló dolgokat, amik csak a rossz oldalát hirdetik, csak a rossz mentális és fizikai tüneteit mondják el egyes szernek, mert nyilván senki nem alkalmazna ilyeneket, ha csak rossz oldala lenne. A jó része a dolognak ugyanúgy hozzátartozik. A másik amit ki nem állhatok, az az amikor valaki azért nem ítéli el a drogfogyasztást, csak mert legális. (alkohol és gyógyszerrel való visszaélés.)
Remélem te is majd megérted, hogy mennyire sok az álszent ebben a témában és hogy mennyire érdekesek különféle "csodaszerek" :D Ha meg valamit ki szeretnél próbálni azzal jobb ha még vársz pár évet és csak okosan, megbízható forrásból...
Kedves 12-es válaszoló! Droghoz soha nem nyúlnék, de gondolom ezek alatt, mikor leírtad a különböző gyógyítási módokra gondoltál, ugye?(!)
A kérdéshez pedig annyit, hogy mindenkit más téma foglalkoztat. Én most vagyok 14, és legjobban az eltűnt városok tanulmányozása köt le a legjobban. Már egy két éve elkezdett érdekelni a téma, főleg Atlantisz. Azóta belemerültem. Van akinek a drogok, van akinek Atlantisz. :))
lehet, hogy olyan orvos leszel mint Zacher (a drogokról írt könyvet tavaly) ő sem drogozik, hanem a drogosokat kezeli, illetve elég sok mindent tud a drogokról
nem baj ha érdekel, míg nem kezdesz vadul drogozni
Ez teljesen rendben van, nem kell ettől megijedni. Ha valaki ettől megijed, az a nem normális és beteges.
Engem is mindig nagyon érdekeltek a drogok, olyan értelemben, mint téged. Nem tudom, mióta, de tizenéves korom óta (most 26 vagyok). Sokat olvastam, olvasok a témáról, egyszerűen érdekel, hogy hogyan készülnek, milyen eljárással, a drogosok hogyan veszik be, tabletta formájában, vagy szúrják magukat, az is érdekel, hogy milyen hatással van a szervezetre, illetve az elvonási tünetek is nagyon érdekelnek. Ha olvasom egy rocksztár életrajzát, akkor is azok a részek érdekelnek a legjobban, amik a drogozásukról szólnak (ugye náluk elég gyakori a drogfüggőség).
Teljesen más irányban tanultam tovább, humán területen, soha életemben nem próbáltam ki a cigit, nem drogoztam, alkoholt iszok néha, de soha nem a részegségig és nem is voltam kifejezetten részeg. Mindez lehet épp az ez irányú érdeklődésem miatt is, hiszen eléggé elrettentően ezek a leírások.
Szerintem ez nem baj, amíg normális keretek közt van. Tehát ha nem akarsz ténylegesn drogozni, csak érdeklődsz utánuk, akkor szerintem nem probléma. Én most nézem a Garce klinikát, és elkezdtem foglalkozni a betegségekkel. Minden betegségnek utánanézek ami felmerül a sorozatban. Mostmár több, mint 50 betegséget felismerek, és tudom hogyan kell kezelni. A 6. évadnál tartok, és ez már nekem olyan mint egy hobbi. Szerintem minden kamasznak vannak olyan időszakai, amikor nagyon rá van kattanva valamire.
14/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!