Ti mit szólnátok ha óvszert találnátok a 14 éves lányotok zsebében?
Hát elsőre meglepődnék, de nagyon büszke is volnék rá, hogy legalább ésszel csinálja.
Egyébként nem is biztos, hogy célnak megfelelő alkalmazás miatt van nála, esetleg felvilágositó óra volt az iskolában és adtak nekik, hogy tudják milyen
Hát, azért 14 évesen még annyira nem normális, ha szexuális életet él, de inkább éljen úgy, hogy használ óvszert. Minden esetre én azért, ha 14 évesen kezdi a lányom, szeretném megismerni, hogy kivel teszi. Vagy egyáltalán milyen viszonyban vannak.
Tiltani nem lehet, le nem kell szidni érte, le kell ülni vele beszélgetni normális hangnemben.
Amúgy meg az is lehet, hogy például vett egy újságot, amiben benne volt. Nekem is volt otthon óvszerem 12-13 éves koromban, mert tiniújságban volt benne, de nyilván akkor még nem volt rá szükségem.
nem kell megijedni..
nekem is van otthon óvszerem,keresztanyámtól kaptam amikor megtudta h barátom van..persze még nincs rá szükségem,mert 14éves vagyok,de anya nem tud róla..
lehet h a te lányod is kapta valakitől..vagy csak szórakozásból vették..emlékszem még anno pár évvel ezelőtt fogadásból beküldték az egyik barátnőmet a kisboltba óvszert venni,és még azóta is megvan neki otthon egy kisdobozba..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!