Ti mit szólnátok ha óvszert találnátok a 14 éves lányotok zsebében?
A szex nem hipermodern felfogás, csak élvezet.
Nem értem, mi rossz van abban, ha valaki ennyi idősen veszíti el a szüzességét...Azzal senki sem lesz se jobb, se rosszabb ha később vagy korábban veszíti el, túl nagy jelentőséget tulajdonítanak ennek...És igen, szerintem is inkább örülni kéne, hogy védekezik.
Én is 14 évesen veszítettem el a szüzességem..és nagyon nem kellett volna. Ha ne gondolkozzak el 16 évesen, hogy mi lesz így belőlem és ne találjon akkor rám az igazi szerelem, akkor most mindenki ujjal mutogatna rám. Szóval, ha a lányod már nemi életet él, akkor vagy lesz ereje és esze majd leállni, vagy nem...De nem éri meg kockáztatni. Én a helyedben kicsit utánanéznék, hogy hova jár, kikkel találkozik (ez nálunk segített) és egy kemény fejmosás után nyugodtan elbeszélgetnék vele.
Most lehet a "divatos" szülők azt mondják,hogy szegény kicsi lelki világát nem szabad megbántani, de én anno akkor ébredtem fel kisrib*ncos álmomból, amikor apukám félkézzel felrakott a falra és a képembe ordított..
21/L
Jajj, és, hogy a kérdésre is válaszoljak, nem nagyon örülnék neki, de megkérdezném honnan- és miért van. (Nekünk is felvilágosító-órán adtak, és Bravo meg Bravo Girlben is volt sokszor) Annak viszont örülnék, hogy legalább ésszel csinálja, ha csinálja.
U.i.: Bocsi az előző OFFért.
"Jaj ne, a lányomnak farka van!" :D
Komolyabbra véve: már előttem elmondták.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!