Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Ti mit szólnátok ha óvszert...

Ti mit szólnátok ha óvszert találnátok a 14 éves lányotok zsebében?

Figyelt kérdés
2012. máj. 15. 16:54
1 2 3 4
 31/37 anonim válasza:
14%

A szex nem hipermodern felfogás, csak élvezet.

Nem értem, mi rossz van abban, ha valaki ennyi idősen veszíti el a szüzességét...Azzal senki sem lesz se jobb, se rosszabb ha később vagy korábban veszíti el, túl nagy jelentőséget tulajdonítanak ennek...És igen, szerintem is inkább örülni kéne, hogy védekezik.

2012. máj. 21. 16:55
 32/37 anonim válasza:
90%

Én is 14 évesen veszítettem el a szüzességem..és nagyon nem kellett volna. Ha ne gondolkozzak el 16 évesen, hogy mi lesz így belőlem és ne találjon akkor rám az igazi szerelem, akkor most mindenki ujjal mutogatna rám. Szóval, ha a lányod már nemi életet él, akkor vagy lesz ereje és esze majd leállni, vagy nem...De nem éri meg kockáztatni. Én a helyedben kicsit utánanéznék, hogy hova jár, kikkel találkozik (ez nálunk segített) és egy kemény fejmosás után nyugodtan elbeszélgetnék vele.

Most lehet a "divatos" szülők azt mondják,hogy szegény kicsi lelki világát nem szabad megbántani, de én anno akkor ébredtem fel kisrib*ncos álmomból, amikor apukám félkézzel felrakott a falra és a képembe ordított..

21/L

2012. máj. 22. 15:10
 33/37 anonim válasza:
100%
UI: lehet úgy gondolja mindenki, hogy a veszekedéskor a gyermeke nem ért vele egyet, de ha van egy kis esze, akkor szipogás közben magába száll egy kicsit, mert tudja, hogy a szülő nem akar neki rosszat...
2012. máj. 22. 15:12
 34/37 anonim ***** válasza:
32# igen, de ja vuem van mikor olvasom a soraidat.. Valami hasonló volt velem is, bár én majdnem 15 voltam, mikor megtörtént, és én saját magamtól jöttem rá, hogy rossz az az út, amin haladok, változtattam, most 3 éve kapcsolatban vagyok, 2 éve menyasszony, és normális az értékrendem. A gyerekemnek biztosan el fogom mondani majd a botlásomat, hogy tanuljon belőle, és bízom benne, hogy én jobb anyja leszek az enyémnek, mint az enyém nekem.. Sok múlik a szülő-gyerek kapcsolaton is!!
2012. máj. 24. 11:27
 35/37 anonim ***** válasza:

Jajj, és, hogy a kérdésre is válaszoljak, nem nagyon örülnék neki, de megkérdezném honnan- és miért van. (Nekünk is felvilágosító-órán adtak, és Bravo meg Bravo Girlben is volt sokszor) Annak viszont örülnék, hogy legalább ésszel csinálja, ha csinálja.

U.i.: Bocsi az előző OFFért.

2012. máj. 24. 11:32
 36/37 mark9111 válasza:
Én nem vagyok apa,17 éves vagyok de erre csak azt tudom mondani hogy abszolút nem meglepő...ismerek nem 1 lányt aki még jóval idősebb!
2012. máj. 25. 22:25
 37/37 anonim ***** válasza:
100%

"Jaj ne, a lányomnak farka van!" :D

Komolyabbra véve: már előttem elmondták.

2012. jún. 8. 00:41
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!