Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Ti mit szólnátok ha óvszert...

Ti mit szólnátok ha óvszert találnátok a 14 éves lányotok zsebében?

Figyelt kérdés
2012. máj. 15. 16:54
1 2 3 4
 11/37 A kérdező kommentje:

Utolsó hozzászóló: a lányom nem ringyó.

Kérdeztem őt az óvszerről, azt mondta egyenlőre nem gondolkozik ilyesmiben, viccből/menőségből volt nála a kotton.

2012. máj. 15. 22:12
 12/37 anonim válasza:
73%

Meg kell kérdezni finoman, hogy miért van rá szüksége.

Egyébként senki sem mondta hogy ringyó. Szerintem mindenki normálisan válaszolt. A te válaszodból lehet sértődöttséget kiolvasni.

Én inkább a fele vezetném, hogy ráér a nemi élettel. Tudom, hogy mi a divat de engem nem érdekel. Az emberek a helyett hogy egyre bölcsebbek lennének egyre bugyutábbak. Nem irányítói saját életüknek. Mennek egy eléjük vázolt ideál után mint a birkák, vagy meghipnotizáltak.

Én őszintén szólva megtartanám a tartós kapcsolatra a szexet. Így tettem és most is büszke vagyok rá. Ha ezt nem tudja, ne csodálkozz ha 30 éves koráig meghúzzák vagy 50-en. Arra büszke lennél? Én nagyon szomorú lennék a lányom érdekében. Ha valaki szereti az kitart mellette szex nélkül is sokáig, ez pedig sokkal nagyobb érték mint fűvel-fával...

2012. máj. 16. 06:30
 13/37 anonim ***** válasza:
38%
Ne szólj semmit. Örülj, hogy legalább ha már szexelnek, akkor védekeznek is.
2012. máj. 16. 06:45
 14/37 anonim ***** válasza:
87%

Nem repesnék az örömtől, de megnyugodnék, hogy legalább védekezik!

A legtöbb tiniterhesség pont a védekezés hiányában jön létre.

Persze megkérdezném, miért tartotta magánál, elképzelhető ugyanis, hogy csak poénból volt nála. De nem torkolnám le, nem r*bancoznám le, hanem barátjaként próbálnék vele beszélni.

De szerintem, ha valaki tényleg őszintén tud beszélni a gyerekével a szexről, akkor nem fogja titokban tartani a dolgot.

27/L

2012. máj. 16. 12:46
 15/37 anonim ***** válasza:
53%

Első válaszoló, mióta természetes ez? A te hipermodern felfogásoddal, mert nem akarsz kilógni a nyájból, ott természetes!

Ha még emberi világban élnék, a fejére húznám és elverném. Csak ehhez olyan nevelés is kell előtte, amibe ez beleillik, szóval nem az ultramodern mindent szabad, mindent jó nevelés, mert az senkinek se jó, csak lusták az emberek gondolkozni.

2012. máj. 16. 13:48
 16/37 anonim ***** válasza:
51%
már közben válaszoltál,de én is azt javasolnám kérdezz rá,ha felvilágosítottad rendesen,beszéltél neki a korai szexuális élet veszélyeiről,problémáiról akkor nem hinném,hogy szexel 17-18 éves kora előtt,azok a gyerekek kezdik korán akikkel nem foglalkoznak,vagy mindent megengednek a szüleik
2012. máj. 16. 14:47
 17/37 anonim ***** válasza:
84%
Egyrészt örülnék neki, hogy legalább van annyi esze, hogy védekezik, de mindenképpen elbeszélgetnék vele, hogy szerintem fölösleges dolog 14 évesen szexelni, de legalább ésszel teszi. Tiltani nem tiltanám azzal nem mennék semmire.
2012. máj. 16. 16:45
 18/37 anonim ***** válasza:
100%
ha piros durex, akkor aloszinuleg az iskolai felvilagositason kapta, ott azt psztogatnak. chill out.
2012. máj. 16. 19:19
 19/37 Csutak_Balazs válasza:
Ha ezt válaszolta, és én bízom benne, akkor megnyugodnék. Megpróbálnék úgy beszélni vele, hogy majd ne tagadja amikor valóban használni is fogja.
2012. máj. 16. 20:40
 20/37 anonim ***** válasza:
69%

szerintem kicsit el kene vele beszelgetni, eloszor is, tudatni vele, hogy az nem zsebbe, penztarcaba valo, ugyanis konnyen elerhet, megserulhet, es akkor hiaba gondol kesobbiekben a vedekezesre, nem jol csinalta...

Masodszor 14 evesen ez korai lenne... en 17 evesen csinaltam abbol divathobortot, hogy vittem magammal ovszert, de igazabol senkinek sem dicsekedtem vele... Ez magan ugy, es csak a ket erintettre tartozik... Beszelj vele a biztonsagos szexrol...

2012. máj. 17. 12:02
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!