Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Engednétek 12 éves lányotoknak...

Engednétek 12 éves lányotoknak, hogy 16 éves fiúja legyen? Mindketten nagyon jó tanulók, teljesen megbízhatóak, ismerem a fiú szüleit is és nagyon jóban vagyunk egymással. Az egyetlen probléma a sráccal hogy cigizik.

Figyelt kérdés

Illetve meg engednétek neki hogy egymásnál aludjanak? Nem csak ketten hanem mondjuk úgy 6-an. A lányom nagyon társasági ember, állandóan barátkozik, sok haverja van és így 6-an szoktak össze jönni. Mindig is idősebb korosztály felé vonzódott, így nem fogtok meglepődni de a haverjai akik itt aludnának, azok is 14-17 évesek :) .

A fiúról még annyit hogy a hip-hop stílus kedvelője, szóval néha köpköd (azt mondta csak megszokás) meg graffitiket rajzol, de papírra csak.

2012. okt. 7. 13:44
1 2 3 4 5
 21/41 anonim ***** válasza:
61%
Te eszednél vagy???
2012. okt. 7. 21:10
 22/41 anonim ***** válasza:
83%
szűztelenítés lesz abból
2012. okt. 8. 03:06
 23/41 anonim ***** válasza:
64%

vivinia, gondolkodj egy kicsit, mielőtt ilyeneket írsz!

Megbízol a gyermekeidben, az rendben van. De az ilyen "első szerelmek" általában elég elsöprőek. Új dolog, első barát, minden-minden nagyon izgalmas egy ilyen korú lánnyal, mint a Kérdező egy 16-17 éves forma fiú ha egy kicsit is okosabb egy kapanyélnél tudatosan képes olyan dolgokat elhitetni, hogy teljesen kifordul önmagából. Mert a szülei ha egy rossz szót szólnak a Janira vagy akárhogyan is hívják akkor elmebeteg álatok, akik az ő boldogsága ellen vannak. EZÉRT kell a gyerekre vigyázni, és egy bizonyos kor alatt a "mert azt mondtam" indoklás is elfogadható számomra. Mert még nem tudja felérni ésszel, mint ahgy te sem, Kérdező, hogy a szüleid nem ellened vannak. 16-17 évesen sem feltétlenül, de akkor már egy majdnem felnőttnek könnyebb elmagyarázni a dolgokat, mint egy kislánynak, egy gyereknek. (igen Kérdező, az vagy)

A másik, ez már csak a Kérdezőnek szól: HOVÁ SIETSZ????

Egy egész élet, sok-sok évtized van előtted, de te már ki akarsz próbálni mindent 12(!!) évesen? Minek? Még a kamaszkorig is hátravan 3 éved... Nem maradsz le semmiről kislány, ha nem du*atod meg magad 12 évesen...

2012. okt. 8. 14:33
 24/41 anonim ***** válasza:
53%
Oksa h megbízol a gyerekedben, de.
2012. okt. 8. 15:47
 25/41 anonim ***** válasza:
58%
..de a fiú ráveheti erre arra.
2012. okt. 8. 15:48
 26/41 anonim válasza:
78%
Nos neked azt most elmondhatom hogy nálunk (én is 12 vagyok) az osztályban van 1 ilyen hülye p.csa aki az idősebb rusnya fiúkkal kavar. Na annyit mondhatok neked hogy az a csaj az egész iskolában elhíresült ribizli akinek a barátnői az össze titkát szétkürtölik és mindenki lekurv.zza őt a háta mögött és senki sem szereti őt. És ahogy olvastam a kérdést és a komijaidat úgy vettem le hogy egy egoista beképzelt csaj vagy aki azt hiszi hogy menő mert csak az idősebb barátai állnak szóba vele.. Annyit mondhatok hogy még én is meglepődöm 12 évesen a korombeli lányokon, mivel te is csak 1 vagy a száz közül akit lesza.nak a szülei és azt csinál amit akar.. Ja és még annyit hozzá fűznék hogy a barátod egy pedofil paraszt aki nem tud korabeli lányokat össze szedni mert csöpög a zsír a hajából.. remélem nem fogsz 15 évesen teherbe esni, bár szerintem erre kicsi az esély.. 12/L
2012. okt. 9. 15:29
 27/41 anonim ***** válasza:
46%
Utolsó megmondta.xD Veled nem beszélnek a szüleid, hogy mit szabad, mit nem? Az én osztálytársam egy hülye ribi, aki elkezdi: Én már pasizni akarok, de anya azt mondta, hogy a tanulás a legfontosabb. Én: még ráér, ilyenkor barbibaba kell a kezedbe, nem pasizni. Ő: az uncsim már második óta nem barbizik és már negyedikesen pasija volt. Én nem mondtam semmit, vállat vontam, és ezt mondtam magamban: hülye kurv@. Az oké, ha vki szereti a fiúját és korabelivel jár, de az, hogy 4-5 évvel idősebbel...meg kinézetre mennek, aztán menőznek vele.
2012. okt. 9. 17:21
 28/41 anonim ***** válasza:
18%

17 éves lány vagyok,és ha gyerekem lesz,akkor engedem,hogy legyen élete 12 évesen is,de csak annyi,amennyi megengedhető ilyen korban.Tudod kedves kérdező,12 éves korban még a meséket kell nézni,vagy vígjátékokat vagy játszani a számítógépen,vagy kimenni a barátnőkkel nyáron a fagyizóba,vagy a játszótérre beszélgetni járni,de SEMMIKÉPP NEM PASIZNI!A fejlődésnek fontos szakaszai vannak és biztosítani kell minden szakasz megélését,és nem kell siettetni a szakaszváltást.Pszichés problémákat okozhatnak a korai csalódások,amik az első szerelmekre általában jellemzők..például egy szakítás..vagy egy túl rövid kapcsolat.

Akkoriban én is azt hittem,hogy hű,de sokat tudok az életről,tiszta érett vagyok!!Isten az atyám,én is ezt gondoltam!De nem így volt.. hülye kis naív lány voltam,vállig érő hajjal és kevés ésszel..mégsem pasiztam!

Aztán most 17 évesen kifele haladok a lázadókorból és kezdek rájönni,hogy más az élet értelme,hogy fontos a fejlődés,az önismeret..stb.stb.

Most per pillanat ott tartok,hogy változni akarok külsőleg és belsőleg..vannak mindig céljaim,amiket szeretnék elérni,szerintem te is arra törekedj,hogy érj el apró hétkönapi célokat.Mondjuk holnapra tűzd ki azt,hogy kialakítod a véleményedet erről,amit írtam és a saját életedről..tudod fontos,hogy más véleményeiből,történetéből tanulj!

17/L

2012. okt. 9. 22:35
 29/41 anonim ***** válasza:
100%

Most eszembe jutott amikor a lányom 10-11 éves volt. Nagyon szerelmes volt egy 8. "NAGY" fiúba :-)

Megbeszéltük vele hogy teljesen más az érdeklődési köre, és hogyha átjönne akkor ő nem biztos hogy szeretne bújócskázni, és hogy neki nagyon barátai vannak stb.

Kitaláltuk hogy a táskájába csempészik egy kis cetlit (mert akkor volt tesiórája a fiúnak , és a táskák mindig a kispadon voltak a terem előtt) amire rá volt írva hogy : "Nagyon aranyosnak tartalak! "

Ennyi volt , és így már a lányom is jobban érezte magát :-)

2012. okt. 10. 10:55
 30/41 anonim ***** válasza:
77%

Kortársad vagyok, kamu nélkül!

Szerintem: te nem szerelmes vagy, menőnek akarsz tűnni! vagyis már annyira erőlteted ezt magadban, hogy elkezdtél egy kicsit érezni is iránta, de ez nem lehet erősebb! Mondd meg nekem, hogy kisebb kori éned, a 4 éves éned példaképének tartana-e!? Hmm? Én úgy gondolom hogy az enyém igen. Már kicsi korom óta sikeres akartam lenni, és a legjobb úton járok eme út felé!

ha akarod ezt, hát legyen! De tudd meg, hogy el fog dobni, majd mert te annyira menőnek érzed magad, minden bárban egy éjszakás kalandként fognak kezelni. Én is komolytalan vagyok, de amit művelsz, erős túlzás! Anyukád ha tudná, hogy a nevében írtál, mit szólna?

12/L

2012. okt. 10. 19:03
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!