Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Engednétek 12 éves lányotoknak...

Engednétek 12 éves lányotoknak, hogy 16 éves fiúja legyen? Mindketten nagyon jó tanulók, teljesen megbízhatóak, ismerem a fiú szüleit is és nagyon jóban vagyunk egymással. Az egyetlen probléma a sráccal hogy cigizik.

Figyelt kérdés

Illetve meg engednétek neki hogy egymásnál aludjanak? Nem csak ketten hanem mondjuk úgy 6-an. A lányom nagyon társasági ember, állandóan barátkozik, sok haverja van és így 6-an szoktak össze jönni. Mindig is idősebb korosztály felé vonzódott, így nem fogtok meglepődni de a haverjai akik itt aludnának, azok is 14-17 évesek :) .

A fiúról még annyit hogy a hip-hop stílus kedvelője, szóval néha köpköd (azt mondta csak megszokás) meg graffitiket rajzol, de papírra csak.

2012. okt. 7. 13:44
1 2 3 4 5
 11/41 anonim ***** válasza:
75%
ha így folytatod kislány, 15 évesen téged is partiba fognak vinni a hajógyári szigeten. 12 évesen még játssz babákkal, tanulj sokat és ne fiúzz... tökre mindegy mennyinek nézel ki. KISLÁNY vagy még bármennyire is nem tetszik neked ez.
2012. okt. 7. 14:39
 12/41 A kérdező kommentje:
bárcsak beengednének a Coronitába 15 évesen :D
2012. okt. 7. 14:42
 13/41 anonim ***** válasza:
74%

NEM, NEM, NEM ÉS NEM!!!

Gyerek vagy, 12 éves, mi a ráknak neked fiú?! o.O

Egymásnál aludni? Ha 16 éves lennél, akkor se engedném, 12 évesen pláne nem.

Tanulj, olvass, legyél korodbeliekkel, játssz, de ne pasizz! Éretlen vagy, ráér még ez, hidd el.:)

2012. okt. 7. 14:46
 14/41 anonim ***** válasza:
78%
9-es válaszoló vagyok! Na ebből is látszik, hogy mennyire éretlen és gyerekes vagy még! Itt ír Neked egy rakás ember, hogy miért nem jó az, ha ilyen fiatalon már szerelmi ügyekbe bonyolódsz bele, sokan igyekeznek segíteni Neked és az egészből annyi marad meg benned, hogy 15 évesen nem is engednek le a Coronita-ba. De hát tudod mit, a Te életed, csinálj amit akarsz! :)
2012. okt. 7. 14:49
 15/41 anonim ***** válasza:
71%
egy 12 évesnek még pasi se kell,nemhigy 16 éves.nem számít mások mennyinek néznek akkor is csak egy kislány vagy
2012. okt. 7. 15:13
 16/41 anonim ***** válasza:
82%

Hagyjátok már mert ez kajak tök értelmetlen :D már eleve a komentjeiből lejön :) mert h neki 'milyen jó mert őt milyen menőnek tartják, mert hát lázadóbb mint az idősebb barátai' :D na ennyi is elég volt, ez még csak nem is 'szerelem' csupán menőzik a fiújával :D

Én 12 évesen még szerelmes voltam abba a menő 8.-os srácba és a szívem 2000-el vert amikor szembe jött velem. De hogy ott aludni?Meg járni??? Úgy szégyelltem volna magam anyuék előtt hogy csak na :D hova fajul a világ?? :O

2012. okt. 7. 16:51
 17/41 anonim ***** válasza:
53%
Ha nekem lenne ilyen lányom,úgy vágnám képen,hogy a fal adná a másikat.Ha ennyi eszed van csak,akkor csináljad.De majd ha 16 évesen már végigment rajtad mindenki és csak annyit tudsz majd a sexről,hogy betépve/berúgva különféle perverz pózókban durván megdugnak idegen "menő" emberek majd akkor bánni fogod a múltat.Ha egy kapcarongy akarsz lenni,akit mindenki kifacsar aztán eldob akkor csak rajta.De egyszer borulni fog a bili és rohadt nagyot fogsz esni utána.És nem lesz aki felsegítsen.Mikor majd zokogni fogsz egyedül az utcán(vagy jobb esetben a szobádban) és nem lesz ott senki aki segítene,mert elszúrtad az életed majd akkor jusson eszedbe ez a mai nap.
2012. okt. 7. 18:25
 18/41 anonim ***** válasza:
80%

Szerintem is, ennek a lánynak teljesen felesleges magyarázni!

Aki hülye, az hülye is marad.

2012. okt. 7. 20:10
 19/41 anonim ***** válasza:
73%
Nem, nem engedném.
2012. okt. 7. 20:26
 20/41 anonim ***** válasza:
13%

Én elengedném , igaz , hogy a nagyobbik lányom még csak 7 éves , a másik 3 éves és a legkisebbik kisfiam 1 hónapos :)

Én megbízok a gyerekeimbe és mindegyikbe meg is fogok mindig is ! Sok sikert remélem elengednek !

2012. okt. 7. 20:58
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!