Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » A gyerekemen hogyan tudok...

A gyerekemen hogyan tudok segiteni?

Figyelt kérdés
A baj a pénzel van.Már elég sok banktól van hitelünk és sajnos a férjem soha nem úgy vette fel a hiteleket hogy normálisan legyünk de már nem adnak.Van egy 12 éves fiam aki már lassan többet tud a pénz röl és a hitelektöl mint bármenyik osztálytársa.Az osztályukba senki nem tudna megélni csak a nagyszülökel, szülökel stb de nekünk nincs ilyen.Már a villany is veszélybe van.Ételre csak akor futja a gyerekemnek is ha kapunk valakitöl akár 2 Ezer forintot de az ritka.Mind a 2 en dolgozunk.A gyerekemel az a baj hogy sajnálom hogy 12 évesen az a legnagyobb baja hogy lesz-e áram,lakás,étel.Sajna sokszor veszem észre hogy sír és már az életet szídja.Nem telne ki töle de szerintem már élni is utál és csak miatunk él már.Az életbe már kapot egy agycsont rendeleneséget amit meg tutunk gyógyitani de bele is hallhatot volna és még csak 6 hónapos volt.Az életet azért szídja mert régen 1 éve még minden re volt pénz mindenkor volt étel stb és most ez már nincs és mivel az én fiamat érdekes módon kinozzák a szép emlékek nem tudom mért és akor kinozzák igazán ha tudja nem történhet meg már újból.Mivel segithetnék neki?A gyerekem nem akarom szenvedlyen ezen.Mondjuk neki ne foglalkozon vele de eszt már nem tudja elfelejteni és már telefont is letiltoták számla miatt(mobiltelefon).Ti mit tennétek?Sajnos a szülők rokonok stb ezek nem tudnak segíteni mivel már nem élnek.Milyen bank van ami akor is ad hitelt ha már van?Ha lenne olyan akor felvennénk egy hitelt és normálisan kifizetnénk a hiteleket és a mi pénzünk már futná ara a törlesztésre.Lécci segitsetek!
2009. aug. 3. 19:22
1 2 3
 21/24 A kérdező kommentje:
sry
2009. aug. 8. 16:37
 22/24 anonim ***** válasza:

Én nem értem...

Azt mondod nyomorogtok, de azért internetezel. Mobiltelefonod is van, és nyolcezer forintos holmikat hordtok, plusz ott van a cigi mint kiadás. Ez mind luxus mégis sír a szád. Gratulálok, tipikus magyar mentalitás. A gyerekednek is mindjárt jobb lenne, ha nem sírnátok mindenért, hanem tanulnátok némi kitartást, pozitív hozzááállást...

2009. aug. 11. 14:44
 23/24 A kérdező kommentje:
grat el se olvassa a kérdés leírását és a kommenteket:1.nincs mobilom amugy is letiltoták ami van mert 1 van 2.nem 8 ezer forintos cuccokal vagyunk de eszt leírtam az egyik kommentbe de te lusta vagy mint sok ezen a honlapon olvasni csak nyártatni a szád.inkább ne is szoljon senki mert ugyse érti meg csak a saját dolgát.
2009. aug. 11. 14:59
 24/24 anonim ***** válasza:

Hát én csak gratulálni tudok ,hogy villanyra,reizsre stb..-re vetettek fel hitelt.Meg is érdemlitek.Csak szegény gyereket sajnálom :(.Mi is nagyon sz*r helyzetben vagyunk,de attól függetlenül sporlunk.pl.:

minden kaja tescos

nem veszünk semmijen ruhát megvagyunk egyenlőre abból amennyi van

vizet iszunk meg pórt meg teát iszunk

internet nap 1 óra az egész családnak

tv szintén

villany csak este ha kell kimenni vagy tanulni kell de azt is a szabadba szoktam

telefon csak vészhelyzet esetén

És mégis teljesen boldogunk vagyunk SŐT még jobban kijövünk mint eddig,mert összetartunk...

2009. aug. 11. 15:09
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!