A baj a pénzel van.Már elég sok banktól van hitelünk és sajnos a férjem soha nem úgy vette fel a hiteleket hogy normálisan legyünk de már nem adnak.Van egy 12 éves fiam aki már lassan többet tud a pénz röl és a hitelektöl mint bármenyik osztálytársa.Az osztályukba senki nem tudna megélni csak a nagyszülökel, szülökel stb de nekünk nincs ilyen.Már a villany is veszélybe van.Ételre csak akor futja a gyerekemnek is ha kapunk valakitöl akár 2 Ezer forintot de az ritka.Mind a 2 en dolgozunk.A gyerekemel az a baj hogy sajnálom hogy 12 évesen az a legnagyobb baja hogy lesz-e áram,lakás,étel.Sajna sokszor veszem észre hogy sír és már az életet szídja.Nem telne ki töle de szerintem már élni is utál és csak miatunk él már.Az életbe már kapot egy agycsont rendeleneséget amit meg tutunk gyógyitani de bele is hallhatot volna és még csak 6 hónapos volt.Az életet azért szídja mert régen 1 éve még minden re volt pénz mindenkor volt étel stb és most ez már nincs és mivel az én fiamat érdekes módon kinozzák a szép emlékek nem tudom mért és akor kinozzák igazán ha tudja nem történhet meg már újból.Mivel segithetnék neki?A gyerekem nem akarom szenvedlyen ezen.Mondjuk neki ne foglalkozon vele de eszt már nem tudja elfelejteni és már telefont is letiltoták számla miatt(mobiltelefon).Ti mit tennétek?Sajnos a szülők rokonok stb ezek nem tudnak segíteni mivel már nem élnek.Milyen bank van ami akor is ad hitelt ha már van?Ha lenne olyan akor felvennénk egy hitelt és normálisan kifizetnénk a hiteleket és a mi pénzünk már futná ara a törlesztésre.Lécci segitsetek!
Szia. Fontos, hogy ami nem fontos arra nem kell áldozni.
Tehát ne cigizzetek, ne alkoholizáljatok! Ha csináljátok..
fordítsátok a hitelre. Aztán pár hónap múlva, ha helyrerázódtok, akkor lehet újra cigizni. Meg hajzselé, meg ilyenek.. ezeken lehetne spórolni. Jah és ha lehetséges, akkor ne kocsival járjatok dolgozni. Hitelt ne vegyetek fel! Pár hónap múlva akkor már kilátástalan lesz a helyzet!
2009. aug. 5. 19:24
12/24 anonim válasza:
Szia!
Már ne haragudj,de ha mindketten dolgoztok és csak 1 gyereketek van,akkor hogy lehet,hogy tele vagytok adóssággal?Hát itt valami nem stimmel!Mi 6-an vagyunk 1 családban,fogy rendesen a kaja,a férjem dolizik egyedül,nem sok pénzt keres,minket se támogat senki,nem tudok kölcsönt se felvenni,mert nincsen rá fedezet.Most éppen gond a 4 gyerek beiskolázása,mert éppen nincsen miből,de ennyi tartozásom még nekem sincsen!Szegények vagyunk,mint a templom egere,de a te helyzetedet nem értem!Ráadásul még súlyos cukorbeteg is vagyok,dolgozni nem vesznek fel sehova!
Már nem akarlak megbántani,de nem egészen értem a ti dolgotokat!Kajára azért nem megy el minden pénz!!
2009. aug. 5. 23:54
13/24 A kérdező kommentje:
Mint montam nem csak kaja hanem:ruha,villany,iskola,fűtés,lakbér stb.Tehát nem csak kaja van ott.
2009. aug. 6. 02:06
14/24 anonim válasza:
De ezeket amiket itt felsoroltál minden normális családban megvannak.
És mennyi hitelt vettetek fel?MErt tudomásom szerint ilyenekre nemadnak pénzt.Vagy ezekre felvetettek többmilli forintot?MErt ha igen akkor nemértem.
2009. aug. 6. 10:04
15/24 anonim válasza:
megirnád hogy mire vettek fel olyan sok hitelt ??
apukám sajnos márciusban meghalt igy anyuval 2-en maradtunk minimálbérért dolgozik és mégis megtudja oldani úgy a dolgot hogy nincs ilyen problémánk ö ezt a kevés pénzt is betudja osztani kevesebbet tv-zünk meg netezünk meg a villanyt csak akkor kapcsoljuk fel mikor már tényleg sötét van meg nem 20 percig zuhanyozunk hanem tényleg gyorsan meg még sok ilyen apróság zsebpénzt most nem kapok de én nem panaszkodom meg szomorkodom nem nehezitem a helyzetét azzal hogy sirok meg panaszkodok hogy ez meg az és mondjuk amit a tv meg a gép elött ülnénk elmegyünk biciklizni sétálni vagy beszélgetünk vagy csak a központba nézelődünk és rájöttem hogy rengeteg időt feleslegesen ültem a tv és a gép elött megvagyok nélküle nem azt mondom hogy nem gépezhetek hanem anyuval elvagyunk és ennyi
14/L
2009. aug. 6. 13:45
16/24 anonim válasza:
előző vok amit felsoroltál hogy: kaja suli számlák ruha stb. erre minden család költ am nem a 8000Ft-s farmert veszem meg akármennyire is tetszik hanem megtok venni nadrágot 2000 vagy 2500 vagy 3000ért
2009. aug. 6. 13:48
17/24 A kérdező kommentje:
Utolsó.Mi se 8000 FT-os ruhákat veszünk.SŐT.még amikor volt sok pénz akor se vettünk 2000 FT nál drágább ruhát.ja és a lakbér már alapból visz 20.000 Ft-ot.Ja és mivel a fizetést csökenteték ezért kellet hitel a villanyra meg ételre stb A fiamat meg azért értetétek félre mert nem jól ismeritek:pl probál segiteni leszokni a cigiről.(itt nézd hogy 2 felnőt és egy gyereknek nehéz lehet hiszen egy orvosnak is az néha)és egész jól hallad a fiam vele.probál takarékoskodni amivel csak tud.és nem csak sírásal tölti idejét.Sry az elírásért a kérdésbe de nem akarok több olyan kommentet amibe ílyeneket hallok.Plusz a fiam tudja a jelszavamat és ha akar beléphet a profilomba és megláthatja a kérdést és rá a válaszokat.
2009. aug. 6. 23:45
18/24 anonim válasza:
várj ezt nem értem a fiad 12 éves és próbál leszokni a cigiről ???? :O
el se kellet volna kezdenie de amúgy sok közös program sétálás biciklizés egy közelitéren tollas vagy foci atb.
és a kérdésemmel nem akartalak megbántani és ha tudja a jelszavad akk minek teszed fel ezt a kérdést ??
2009. aug. 7. 15:02
19/24 A kérdező kommentje:
előzö kommentelő hülye:MINKET AKAR LESZOKTATNI Ő HOZZÁ SE NYÚL
2009. aug. 8. 16:36
20/24 A kérdező kommentje:
bár én is rosszúl fogalmasztam :leszoktatni akar minket
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!