Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Szülők! Aggódnátok ha a 15...

Szülők! Aggódnátok ha a 15 (lassan 16) éves fiatok ilyen zenét hallgatna?

2012. szept. 22. 18:48
1 2 3
 21/25 anonim ***** válasza:
hát ez tök jó zene :D köszi :D
2012. szept. 26. 11:52
 22/25 A kérdező kommentje:
bocs átfogalmazom a kérdést: én vagyok az emlitett 16 éves fiu xD és szüleim kiakadtak mikor ezt és jópár minimal zenét találtak az iPodomon. És csak kiv. voltam h a többi szülőnek mi a véleménye. Nemtom melyik válaszba jött elő a drog, de igen, szerintem attól félnek szüleim h füvezek (pedig soha ki nem probálnám csak iszok XD)
2012. szept. 27. 20:00
 23/25 anonim válasza:

Az alkohol is drog!

Nekem ez a stílus nem jön be. Úgy látszik, hogy a szüleidnek sem. Hogy aggódnék-e, hogy ilyen zenét hallgat a fiam? Nem, azt hiszem ezért nem aggódnék. Aggódnék viszont, hogy drogozik, meg hogy iszik! Na azért viszont nagyon aggódnék!

(Tudom, tudom, te csak iszol. De nálam az is kicsapná a biztosítékot! Pontosan tudom, hogy mivé tesz az alkohol!)

2012. okt. 3. 19:10
 24/25 anonim válasza:
2012. okt. 4. 07:12
 25/25 anonim ***** válasza:
Micsoda Oldschool :)))) azthiszem olyan 1992-es ez a zene (utolsó válaszadó) :)))) jóóóóóóóó
2012. okt. 5. 18:49
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!