Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Szülők! Aggódnátok ha a 15...

Szülők! Aggódnátok ha a 15 (lassan 16) éves fiatok ilyen zenét hallgatna?

2012. szept. 22. 18:48
1 2 3
 11/25 anonim ***** válasza:
Aggódnék, bizony! Mert ilyen f.st képtelen volnék felfogni, hogy szerethet a saját gyermekem. :( :)
2012. szept. 22. 21:49
 12/25 anonim ***** válasza:
Nem hallgatok iyen zenét, azt várnám, mikor kap rohamot tőle... de még mindig jobb, mint ha azt hallgatná, hogy legyen háború, vagy nyírjunk ki mindenkit... én megbékélnék vele, bár remélném, hogy fejhallgatón hallgatja, mert elég volt bele-belekattintanom és érzem, hogy lüktet a fejem...
2012. szept. 23. 09:33
 13/25 anonim ***** válasza:
40 éves kismama vagyok és tetszik ez a zene. Semmi baj nincs vele. :)
2012. szept. 23. 10:55
 14/25 anonim ***** válasza:

Ezzel nincs semmi baj. Én Heavy Metalt és Metalcoret hallgatok mégsem vagyok sátánista és nem akarok senkit sem megölni, csak én az ilyen zenékbe tudom magam beleélni. Ez főleg 1-esnek és 12-esnek szólt. Mivel nem tudok linkelni mert sz@r az egerem:

Drowning Pools - Soldiers

Killswitch Engage - This fire burns

szerintem ezek 100x jobbak mint a mostani "szívósszeműmárták".

14/F

2012. szept. 23. 11:21
 15/25 anonim ***** válasza:
#6 vagyok, 17/L. az előző válaszomhoz szeretném hozzáfűzni, hogy ha lenne gyerekem, már kiskorától hallgatnék vele zenét, pl Beatlest, hazai altert (petsze nem a Boldogság, te k*rva című számot), stb, próbálnám kialakítani benne a zene szeretetét, meg persze terelgetném az én ízlésvilágom felé, de ha nem jönne össze a dolog, akkor sem akadék ki; mutattam neki egy utat, de ő talált egy számára megfelelőbbet, hallgassa hát - csak én ne halljam..! (:
2012. szept. 23. 11:22
 16/25 anonim ***** válasza:

Hát aggódnék ha az én fiamról lenne szó. Ami ugyan még nincs, de ha lesz akkor már az oviban gitározni fog tanulni, meg zongorázni, meg egyebek. A szülei rock koncertekre viszik, olyan zenét hallgat majd aminek értelme és mondanivalója van, szóval ha ezek ellenére a tücctücct tekinti majd zenének akkor elgondolkodok mi a fene baj van vele.

De egy átlagos, sehogy nem nevelt, zeneileg képzetlen gyereknél talán normális lehet ha ilyet hallgat...

2012. szept. 23. 15:47
 17/25 anonim ***** válasza:
Elég sz*r. Bár én ilyesmi zenét csak a Brony zenéket hallgatom.
2012. szept. 24. 16:37
 18/25 anonim ***** válasza:
Multkor haverom anyja kapta rajta a 12 éves kisfiát, hogy ezt a zenét hallgatja http://www.youtube.com/watch?v=zB_lgrioAPQ Nem is a zene a lényeg, hanem a klip. Kicsit kiakadt. Mi meg nevettünk haverommal, mert ezt a zenét mi mutattuk neki. :D
2012. szept. 24. 22:28
 19/25 gepzene válasza:

Ezen behaltam: "Ilyen

tüccögéseket még én is tudok csukott szemmel csinálni."

Mint mikor a karmester "csak hadonászik a botjával"...

Ha egy stílus nagyon kötött, a monotónia és az egyszerűség visszafogottsága szerves része, még még ráadásul nem is tetszik, akkor már könnyű is lesz akármilyen tudatlannak, hogy összerakjon valami olyat, ami azért nem kevés embert megszólít mégis valahogy. Nem hülyékre szabják, ahogy semelyik idióta mainstream stílust sem. Titokban persze ezt nagyon jól tudja mindenki, csak olyan jó szétválni csoportokra, és onnan szekálni a többit...

2012. szept. 24. 22:51
 20/25 anonim ***** válasza:
Én 24 éves vagyok és imádom az ilyen zenét, miért lenne gond?Talán a drog miatt aggódsz?
2012. szept. 25. 16:34
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!