Velem van baj? (Bővebben lent)
Sziasztok!
14 éves fiú vagyok. Szeretem a szüleimet, de valahogy nem tudok felnézni rájuk :S
Szinte le se sz@rnak...
PL.
Apukám a konyhában dohányzik, és ez engem nagyon idegesít, és hiába mondom neki hogy ez rám káros, és menjen ki az erkélyre, nem teszi :S (pedig már kivittem az erkélyre széket, és egy asztalt is )
Anyukám meg...bármit kérdezek tőle, (mint pl. hogy mit jelent ez, meg az) egyszerűen leráz, és azt mondja hogy; "Nem tudom". Semmilyen példát nem mutatnak Nekem...és ez engem nagyon idegesít ):
Tanács? :/
Az lemaradt hogy
Apukám:48
Anyukám:42 éves
És 3-an vagyunk tesók
7/F
12/L
14/F <-Én :)
Soha nem értettem az ilyen embereknek minek gyerek?
Én bele őrülnék ha nem foglalkozhatnék velük.Persze van hogy türelmetlen az ember,mert más dolog is van,de akkor én szoktam mondani,hogy most nem érek rá,és megbeszéljük a dolgokat később.
Csodálom a türelmedet.még te raksz ki széket is.....?nem semmi!
Tesókkal is így bánnak-e?
Nem is tudom...
Végülis ahhoz képest egyáltalán nem vagyunk hülyék, sőt...
6.-ig kitűnő voltam, a tesóm pedig 4.-ig :)
A kicsi most megy 2.-ba, és ő is csak jó jegyet szerzett, de akkor is...
Talán azért értetek velem egyet, mert ti csak a szöveget látjátok...(persze azért köszönöm az egyetértést:)
Mert ugye nem vagyunk olyan túl jó anyagi helyzetben, és nagyon szeretnek is bennünket...szerintem nekik is nehéz.
Csak nincs kedvem mindig megérteni őket :D
Köszi a válaszokat!
És ahogy a 17:54-es válaszíró is mondta;
Fáradtak, Idgesek :S
Nem tudom hogy hogyan segíthetnék!?
Okés!
Köszönök minden tanécsot/hozzászólást!
Az a helyzet hogy találtam egy új fajta cigit; az e-cigit ami nem füstöl, azt hiszem meg tudom győzni apukámat hogy szokjon rá arra :)
Ui.:Mert már próbált leszokni, de nem sikerült neki :S
Tehát köszi mégeygszer minden választ!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!