Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Velem van baj? (Bővebben lent)

Velem van baj? (Bővebben lent)

Figyelt kérdés

Sziasztok!

14 éves fiú vagyok. Szeretem a szüleimet, de valahogy nem tudok felnézni rájuk :S

Szinte le se sz@rnak...

PL.

Apukám a konyhában dohányzik, és ez engem nagyon idegesít, és hiába mondom neki hogy ez rám káros, és menjen ki az erkélyre, nem teszi :S (pedig már kivittem az erkélyre széket, és egy asztalt is )

Anyukám meg...bármit kérdezek tőle, (mint pl. hogy mit jelent ez, meg az) egyszerűen leráz, és azt mondja hogy; "Nem tudom". Semmilyen példát nem mutatnak Nekem...és ez engem nagyon idegesít ):

Tanács? :/

2009. júl. 30. 17:40
1 2
 1/13 A kérdező kommentje:

Az lemaradt hogy

Apukám:48

Anyukám:42 éves

És 3-an vagyunk tesók

7/F

12/L

14/F <-Én :)

2009. júl. 30. 17:42
 2/13 anonim ***** válasza:
71%
Csodállak, hogy szereted őket! Egyedüli gyerek vagy?
2009. júl. 30. 17:42
 3/13 anonim ***** válasza:
91%
A kicsikkel is így bánnak?
2009. júl. 30. 17:43
 4/13 anonim ***** válasza:
92%
Minden elismerésem a tiéd, te mutathatnál nekik példát. A tesóid hogy fognak így felnőni?
2009. júl. 30. 17:44
 5/13 anonim ***** válasza:
100%

Soha nem értettem az ilyen embereknek minek gyerek?

Én bele őrülnék ha nem foglalkozhatnék velük.Persze van hogy türelmetlen az ember,mert más dolog is van,de akkor én szoktam mondani,hogy most nem érek rá,és megbeszéljük a dolgokat később.

Csodálom a türelmedet.még te raksz ki széket is.....?nem semmi!

2009. júl. 30. 17:51
 6/13 anonim ***** válasza:
100%
Hát ez nagyon gáz... Én is 14 vagyok csak épp lány, és az én szüleim mindent megadnak nekem, és én mégis szemét vagyok velük, szóval tényleg nem értem, hogy szeretetheted őket még így is. Anyukád biztos azért ráz le, mert fáradt és ideges, és nem akar hülyeséget mondani, amúgy biztos szeret téged, apukád viszont tényleg nincs rád tekintettel. Biztos van egy másik felnőtt a környezetedben, akinek fel tudod tenni a kérdéseidet, amikre anyukád nem válaszolt. És remélem, Te soha nem leszel olyan, mint apukád!
2009. júl. 30. 17:54
 7/13 A kérdező kommentje:

Tesókkal is így bánnak-e?

Nem is tudom...

Végülis ahhoz képest egyáltalán nem vagyunk hülyék, sőt...

6.-ig kitűnő voltam, a tesóm pedig 4.-ig :)

A kicsi most megy 2.-ba, és ő is csak jó jegyet szerzett, de akkor is...

Talán azért értetek velem egyet, mert ti csak a szöveget látjátok...(persze azért köszönöm az egyetértést:)

Mert ugye nem vagyunk olyan túl jó anyagi helyzetben, és nagyon szeretnek is bennünket...szerintem nekik is nehéz.

Csak nincs kedvem mindig megérteni őket :D

Köszi a válaszokat!

2009. júl. 30. 17:54
 8/13 A kérdező kommentje:

És ahogy a 17:54-es válaszíró is mondta;

Fáradtak, Idgesek :S

Nem tudom hogy hogyan segíthetnék!?

2009. júl. 30. 17:58
 9/13 anonim ***** válasza:
100%
Anyukád, amikor "leráz", kérdezd meg tőle, segithetsz-e valamiben, mert úgy látod, fáradt. Akkor biztos el tudtok kezdeni beszélgetni, hátha pár dolog kiderül. Apukáddal sajnos nem tudom, mit tehetnél, talán nyiss mindig ablakot, ha van, és mondd el neki, hogy téged zavar a füst, ráadásul a tesóidra is káros. Az meg természetes, hogy nincs kedved őket mindig megérteni, hiszen gyerek vagy még, nem ez a dolgod. Ha az én gyerekem ilyen lesz, nagyon büszke leszek rá.
2009. júl. 30. 18:13
 10/13 A kérdező kommentje:

Okés!

Köszönök minden tanécsot/hozzászólást!

Az a helyzet hogy találtam egy új fajta cigit; az e-cigit ami nem füstöl, azt hiszem meg tudom győzni apukámat hogy szokjon rá arra :)

Ui.:Mert már próbált leszokni, de nem sikerült neki :S

Tehát köszi mégeygszer minden választ!

2009. júl. 30. 18:21
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!