Ti megengednétek a fiatoknak? (többi lent)
ez így nem jó.
13 évesen egyedül mászkálna kint az éjszakában?
nem lesz vki idősebb is velük?
beszélj a barát szüleivel, illetve menj érte/fizesd ki neki a taxit
drága 19-es üzenem nem viszem anyámat inni csak tudom hogy hol a határ egy 13 éves gyerek ne este 11-ig legyen kinn ha annyira haverokkal akar lenni meg pörögni meg minden legyen kinn délután én is voltam fiatal 12-13 éves és nálunk takarodó volt 8-kor és a játszótérre mehettem le a barátnőimmel beszélgetni meg bújócskázni.
nem tudom hallottad már azt a szót-e hogy féltés. 13 évesen én is hisztiztem párszor, hogy nem engedtek el a barátnőimmel esténként a tiszapartra azt hittem h azért csinálják hogy rossz legyen. rá kellett jönnöm hogy csak féltettek annyi hülye ember van kinn az utcán, hogy bármi baj/bajom történhetett volna. 14 éves koromtól voltam kiengedve 11-ig, de ha csörgettem őket akkor 10 perc alatt ott voltak kocsival. 15 éves korom óta pedig a barátom haza kísér ha pedig nem vele vagyok akkor anyut hívom és jön én biztonságosabban érzem magam ha valakivel vagyok. és képzeld itt vagyok túl éltem. pedig nekem is nagyon rossz volt az az időszak.
a fiadnak magyarázd meg hogy nem akarsz neki rosszat de nagyon félted hiszen még kicsi
20: "15 éves korom óta járok bulizni, és egyetlen egyszer történt meg, hogy valaki belém kötött az is 19 éves koromban"
Akkor mázlista vagy, az én unokaöcsémet kétszer verték meg, abból egyik alkalommal ki is rabolták.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!